panos444

Η Ultra παρουσιάζει τα νέα της τροφοδοτικά!!

Recommended Posts

[news_img=ultra x4 psu τροφοδοτικά]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/news_img]Η Ultra φαίνεται πως αποφάσισε να μπει ξανά δυναμικά στην κατασκευή πανέμορφων τροφοδοτικών, όπως μας είχε εδώ και καιρό συνηθίσει. Η νέα της σειρά λοιπόν ονομαζόμενη "X4" ετοιμάζεται να βγει στην αγορά, η οποία θα καλύπτει μεγάλο φάσμα καταναλωτών, με 7 συνολικά τροφοδοτικά, με ισχύ απο 500w έως τα 1600w!!

Όλα τα τροφοδοτικά είναι με αποσπόμενα καλώδια (πλήρως modular - και πιθανότατα σε full μαύρο χρώμα όπως και στο παρελθόν, για τους λάτρεις των Case Mods), καθώς επίσης έχουν πιστοποίηση 80Plus, ενώ σε review στο εξωτερικο οι μετρήσεις άγγιζαν το 87%. Επιπλέον όλα έχουν σχεδιαστεί με μονή γραμμή 12V, καθώς και είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρα 135mm για αθόρυβη αλλά και αποτελεσματική ψύξη. Ακόμη μέσα στην συσκευασία παρέχονται βίδες για την στήριξη του τροφοδοτικού, καθώς και αρκετά καλούδια για την αποφυγή τριγμών και θορύβου από την μη καλή επαφή κουτιού και τροφοδοτικού.

Η ισχύς που απαρτίζονται τα 7 αυτά μοντέλα είναι 500W, 600W, 750W, 850W, 1050W, 1200W και το κορυφαίο όπως είπαμε στα 1600W.Οι τιμές έχουν ήδη οριστεί στα $99.99 για τα 500W, και φθάνουν ως τα 400$ για το κορυφαίο των 1600w. Το κερασάκι στην τούρτα ειναι η εγγύηση εφ'όρου ζωής που παρέχει η εταιρεία.

Το ultra x4 τροφοδοτικό

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7394adc86fbe6ed3.jpg" alt="ultra x4 psu τροφοδοτικό">

Link to comment
Share on other sites

και στα review που κανουν λενε οτι τα σπαει..!!!η τιμη του δεν ειναι και πολυ υψηλη,κοστιζει οσο ενα ποιοτικο τροφοδοτικο!!και ειναι full modular και γενικα πολυ προσεγμενο!!

Link to comment
Share on other sites

Moνο εμένα μου φαίνεται χαζό το ότι ακόμα και το 24pinο της μητρικής είναι modular ?

Πόσοι είναι αυτοί που θα αγοράσουν ένα 500 ή ακόμα ένα 1600 για να τροφοδοτήσουν 2-3-4 κάρτες γραφικών (bench) ? Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν τότε δεν θα έπρεπε να έχει ένα διακόπτη για να το εκκινεί, να μην χρειάζεται "συνδετήρα" στο 24πινο ??

Είπαμε modular αλλα ...

Link to comment
Share on other sites

1600W Psu αρκεί να τροφοδοτήσει και την μητρική και τις 2-3-4 καρτες που λες.. Οποτε ποιος ο λογος για βραχυκυκλωμα...?

Εδω του hipro το 1200 καλύπτει ενα πλήρες PC @ ln2 πολύ ανετα... :P

Link to comment
Share on other sites

Psile αυτό θέλω να πω. Δεν ξέρω που φτάνει η κατανάλωση με 2-3-4 very-hard-modded κάρτες (πχ 2900ΧΤ ή 295GTX) κάτω από xtreme ψύξη :P αλλά αν φτάνουν 1200 ή 1600 και για κάρτες και για μητρική τότε ποιος ο λόγος να είναι και το 24πινο modular ???

Link to comment
Share on other sites

οι μοναδικες εταιρειες νομιζω.. το 24πινο ειναι καλο να ειναι αποσπομενο για παρα πολλους λογους..αν θες να κανεις καλυτερο sleeving ειναι πολυ πιο ευκολο,επισης αν ειναι κουλο το κουτι σου και θελει 10στρεμματα καλωδιο αγοραζεις ενα μεγαλυτερο και ξεμπερδευεις..και το δικο μου ειναι modular αλλα αν δεις ποσα καλωδια δεν χρειασιμοποιω και μου πιανουν χωρο στο κουτι.. και γω το ψηνω ασχημα αν το φερει το πλαισιο αντε και το μουλτιραμα να το χτυπισω..

Link to comment
Share on other sites

Για την εφ'ορου ζωης εγγυηση πρεπει να γινει online submit της αγορας ειδαλως υπάρχει 3ετης.

Αλλα και πάλι ποιος δεν θα εκανε online για να κερδισει μια ολοκληρη ζωη εγγυηση...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now