George_o/c

To X48 πέθανε; Ο Fogna και ο Crustytheclown έχουν αντίθετη γνώμη!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=X48 dead? Fogna and Crustytheclown prove otherwise!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a5b5e014daa8.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που οι Core i7 δεν ήταν τόσο επαναστατικοί όσο οι Conroe, προσέφεραν σε όλη την overclocking community απέραντες στιγμές ευτυχίας, αφού με τις επιδόσεις τους καταρρίφθηκαν όλα τα προηγούμενα παγκόσμια ρεκόρ εκτός από ένα. Η σύγκριση με τους Conroe γίνεται, γιατί οι εν λόγω επεξεργαστές, πριν την κυκλοφορία τους ακόμα, έφεραν τα πάνω κάτω στην σκηνή του overclocking, με τα αποτελέσματα να είναι ολοένα και πιο εντυπωσιακά (κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν οι Gulftown τώρα). Στο θέμα μας όμως τώρα. Η πλειοψηφία των benchmarkers θεωρούσαν πως τα SuperPi 1Μ, AquaMark3 και PiFast θα παρέμεναν για αρκετό καιρό ακόμα στους E8600 και τις Rampage Extreme, όμως ο Stummerwinter με τον εκπληκτικό i7 975 του, άλλαξε τα δεδομένα, αφού πήρε τα παγκόσμια ρεκόρ στα δύο πρώτα.

Τι γίνεται όμως με το PiFast; Χάθηκε και αυτό; Όχι βέβαια! Ο Ιταλός F.O.G.N.A. και ο δικός μας Crustytheclown, κατάφεραν να ανεβάσουν την συχνότητα των E8600 τους πάνω από τα 6.6GHz, παίρνοντας την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο PiFast. Ο Crusty ξεκίνησε το πανηγύρι πρώτος, κάνοντας 14.04sec στα 6646MHz. Λίγες ώρες μετά ήρθε ο F.O.G.N.A. να αναστατώσει τους πάντες, σημειώνοντας 13.98sec στα 6670MHz. Έτσι έγινε ο πρώτος overclocker που έπεσε κάτω από τα 14sec στο PiFast.

Πριν κλείσουμε, να δώσουμε μέσα από την καρδιά μας πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη (Crustytheclown), που με τον E8600 του πήρε την τρίτη θέση παγκοσμίως στο SuperPi 1M, κάνοντας χρόνο 6.718sec στα 6690MHz. Και να ήταν μόνο αυτό. Ανεβάζοντας τα αποτελέσματα που με υπομονή μάζευε τόσο καιρό, βρέθηκε στην 41η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα overclocking, φέροντας την διαφορά της Hellas Overclocking Team με την PURE στους ~2500 πόντους.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Τρίτος είναι στο 1Μ. Πρώτος είναι ο stummerwinter με 6.672sec, δεύτερος ο Sam aka TaPaKaH με 6.703sec και τρίτος ο Αντώνης με 6.718sec. Απλά ο Sam δεν συμμετέχει στο hwbot. Το score του μπορείς να το βρεις στο THE OVERCLOCKING WORLD RECORD DATABASE.

Του hipro πολύ καλά ναι, αλλά δεν θεωρούνται WRs γιατί έγιναν με hardware που θα κυκλοφορήσει σε 4 μήνες περίπου. Το είπε και ο ίδιος εξάλλου. :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν αντιλέγω. Απλά έτσι όπως μίλησες παραπάνω ήταν σαν να λες, μπράβο παιδιά, αλλά o hiprο σας πέρασε και τους δύο. Ενώ ο FOGNA με τον Αντώνη σε σχέση με τον hipro έπαιξαν σε τελείως διαφορετικά level. Οι δύο πρώτοι έσπασαν παγκόσμια στο PiFast με hardware που κυκλοφορεί ένα χρόνο τώρα, ενώ ο hipro απλά δοκίμασε τον cpu και έδειξε τι μπορούν να κάνουν οι νέες τεχνολογίες. Ελπίζω να με καταλάβεις. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, εκεί κόλλησα εγώ :)

Link to comment
Share on other sites

Mπράβο crusty!!!! Τα σκορ είναι φοβερά κι αν τα είχες ανεβάσει νωρίτερα θα κρατούσες τις πρωτιές για αρκετό καιρό.

Μπράβο για την επιμονή και την υπομονή σου. Και μην ξεχνάμε πως πρόσφατα κέρδισες το low clock του Kingpin στο XS. Oπότε, απέδειξες πως μαζί με το καλό hardware έχεις μεράκι και γνώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλά ρε ασχολήστε με τον noobα τον Αντωνάκη ? :D

3η θέση στο XS ? Ουυυυυυυ! Εξώ ρε ζαγάρι... :D

Στους overclockaholics εύκολη δουλειά ήτανε, άλλωστε είναι και αλκοολικοί οι τύποι :D

Όποιος μαντέψει σωστά το ύφος του παρόντως post κερδίζει μια χρησιμοποιημένη σακούλα από τα Everest της Δροσιάς :D

p.s. Όταν πλέον ο crusty γίνει έμπιστος στα μάτια του κόσμου, θα αλλάξει όνομα σε trustytheclown ? :P

p.s.2. Εμείς τα είπαμε στο τηλέφωνο cheaterboy :D

Link to comment
Share on other sites

Αυτά μου μας έγραφε msn την προηγούμενη φορά....ναι ναι σε εκείνο το "όργιο":hehe:

Pε Βill μην τα πίνεις αυτά......κακό σου κάνουν:P

Πιες μπυρίτσα σκέτη:hehe: πίνει και ο blower:hehe:

Link to comment
Share on other sites

[news_img=X48 dead? Fogna and Crustytheclown prove otherwise!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a5b5e014daa8.jpg[/news_img]Πριν κλείσουμε, να δώσουμε μέσα από την καρδιά μας πολλά συγχαρητήρια στον Αντώνη (Crustytheclown), που με τον E8600 του πήρε την τρίτη θέση παγκοσμίως στο SuperPi 1M, κάνοντας χρόνο 6.718sec στα 6690MHz. Και να ήταν μόνο αυτό. Ανεβάζοντας τα αποτελέσματα που με υπομονή μάζευε τόσο καιρό, βρέθηκε στην 41η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα overclocking, φέροντας την διαφορά της Hellas Overclocking Team με την PURE στους ~2500 πόντους.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα scores του Αντώνη.

My recent hwbot action !!!(56k warning) - XtremeSystems Forums :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now