WebHunter

Η CoolIT μπορεί να ψύξει δύο 5870!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CoolIT brings a solution to cool two HD 5870]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]Τα τελευταία δημιουργήματα της ATi Radeon HD 5870 ολοένα και αυξάνουν τον αριθμό και την διαθεσιμότητα τους στην αγορά με αποτέλεσμα να γίνονται ανάρπαστα από καταναλωτές που θέλουν απόλυτες επιδόσεις σε προσιτές τιμές. Βέβαια, όπως κάθε reference design υποφέρει από σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και τον θόρυβο από τον πλέον κλασσικό ανεμιστήρα. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει η CoolIT, διαθέτοντας ένα σύστημα έτοιμης υδρόψυξης (water-cooling) που θα καταφέρει να ψύξει όχι μια, αλλά δύο κάρτες ταυτόχρονα, χωρίς πολλές παρεμβάσεις από το χρήστη.

Τα σχέδια που βρήκαν το φως της ημέρας υποδηλώνουν ένα σύστημα με full cover water block για τις κάρτες γραφικών, χωρίς βέβαια να γίνεται κάποια υπόδειξη για το πίσω μέρος, όπου στο reference design έχουν ενσωματωθεί ειδικά backplates. Περαιτέρω, το σύστημα που θα χρησιμοποιείται θα έχει ένα διπλό ψυγείο (για 2x120 mm ανεμιστήρες) με ενσωματωμένη αντλία, ώστε να διατηρείται η δυνατότητα plug and play. Βάση αυτής της ιδέας, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να τοποθετήσει σύμφωνα με τις οδηγίες τα water blocks και να βρει χώρο να τοποθετήσει σωστά το ψυγείο. Δεν είναι πολύ απλό;

πό την αρχή που ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την AMD, αρκετά χρόνια πριν, μια από τις προκλήσεις ήταν η γρήγορη επιτυχία στην προώθηση της τεχνολογίας," αναφέρει ο Geoff Lyon, CEO of CoolIT Systems. "Δουλεύοντας σκληρά για να αναπτυχθεί μια λύση που θα μπορούσε να προλάβει τους τεράστιους ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας και παράλληλα να δώσει στον τελικό χρήστη την άνεση να αναβαθμίσει τις κάρτες γραφικών του διατηρώντας το σύστημα ψύξης, νιώθουμε πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Οι λύσεις αυτοπαρουσιάζονται ως πολύ αξιόπιστες, χάλκινους εναλλάκτες θερμότητας που θα σιγουρέψουν τις απόλυτες επιδόσεις για τα επόμενα χρόνια."

Το σύστημα της CoolIT για την ψύξη των καρτών Radeon HD 5870 θα προσφέρει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για ήσυχη και με χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργία τους και ταυτόχρονα θα καταφέρει να δώσει ένα επιπλέον περιθώριο για να τις "ξεζουμίσετε"! Η πρώτη δημόσια επίδειξη του νέου συστήματος θα πραγματοποιηθεί αύριο στην AMD Technical Forum & Exhibition 2009, στη Taipei. Μέχρι τότε, απολαύστε το σχέδιο CGI που ακολουθεί . . .

[img_ALT=CoolIT Dual Radeon 5870 water cooling solution]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ade0a476389d.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Καλο σαν υλοποιηση οντως.

Αν και τα all in one στο παρελθον ειχαν πολλα προβληματα

τελευταια παρουσιαζονται πολλες προτασεις που υποσχονται οτι τα χουν εξαλιψει.

Αν βγει και σε καλη τιμη -σε φυσιολογικα επιπεδα οχι πχ οσο κανει η μια καρτα- θα εχει και την αναλογη επιτυχια.

Αυτη τη στιγμη μονο η μπλε αηδια του Ζαφιρη ερχεται με μη reference cooler...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now