Pastelidis.n.s.

Ιntel Celeron P4500 o νέος Mobile Arrandale CPU της Intel !

Recommended Posts

[news_img=Ιntel Celeron P4500 Arrandale]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/news_img]Από ότι φαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβάζουμε στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα οι Celeron επεξεργαστές δεν θα "πεθάνουν" ποτέ ! ! ! Σύμφωνα με το Fudzilla λοιπόν, η Intel πρόκειται να λανσάρει έναν νέο επεξεργαστή ο οποίος θα ανήκει στην οικογένεια των Celeron επεξεργαστών και θα έχει την ονομασία P4500. Λιγο πιο υγκεκριμένα θα είναι Dual Core, με ταχύτητα στα 1.86GHz με μνήμη Cache που θα φτάνει τα 2ΜΒ.

Επιπλέον, ο νέος P4500 θα είναι ο πρώτος Celeron επεξεργαστής κατασκευασμένος με λιθογραφική μέθοδο στα 32nm, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στα λιθογραφικής μεθόδου 45nm και τέλος, θα έιναι ο φθηνότερος των Core i5 και Core i7 Arrandale CPUs. Όσον αναφορά τα γραφικά ο νέος Celeron CPU θα είναι χρονισμένος στα 500MHz και με την βοήθεια του Turbo Mode θα φτάνει έως τα 667ΜΗz. Θα υποστηρίζει DDR3 1066MHz μνήμες με το TDP του να υπερβαίνει ελάχιστα τα 35W.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμολογιακή πολίτικη που πρόκειται να ακολουθήσει η Intel για την συγκεκριμένη γενιά επεξεργαστών !

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now