George_o/c

EVGA X58 SLI Classified: Η διασημότερη μητρική την χρονική περίοδο που διανύουμε!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA X58 SLI Classified: Η διασημότερη μητρική την χρονική περίοδο που διανύουμε!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839976e0.jpg[/NEWS_IMG]Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η διασημότερη μητρική κάρτα την χρονική περίοδο που διανύουμε; Ποια motherboard χρησιμοποιήθηκε όσο καμία άλλη στην προσπάθεια των overclockers για επίτευξη παγκοσμίων ρεκόρ; Ποια μητρική αποτελεί την καλύτερη αγορά που θα μπορούσατε να κάνετε αν στοχεύετε για world records ή απλά για να μαζέψετε αρκετούς πόντους στο hwbot; Αν ναι, τότε έχουμε την απάντηση. EVGA X58 SLI Classified.

Πολλοί από εσάς που ασχολείστε καθημερινά με το extreme overclocking σίγουρα δεν θα εντυπωσιαστήκατε τόσο, μιας και η Team EVGA στον διαγωνσιμό F1OC παραμένει σταθερά πρώτη. Δεν είναι φυσικά μόνο αυτό. Για όσους δεν γνωρίζουν, στην EVGA, εργάζεται ένας από τους κορυφαίους overclocking gurus της εποχής μας - ονόματι Peter Tan (ευρέως γνωστός ως Shamino). Στο σύνολο έχουν επιτευχθεί 38 παγκόσμια ρεκόρ με την EVGA X58 SLI Classified. Όμως ακόμα και στα hardware rankings, όποιος έχει την μητρική αυτή στα χέρια του έχει εγγυημένα καλά αποτελέσματα. Και αυτό δεν το λέει το ψυχρό marketing των εταιρειών, αλλά τα στατιστικά στοιχεία του hwbot! Δώστε σημασία σε αυτό. Δείτε την παρακάτω λίστα και θα καταλάβετε τι εννοώ.

[img_ALT=EVGA X58 SLI Classified: Η διασημότερη μητρική την χρονική περίοδο που διανύουμε!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae24cea16b19.png[/img_ALT]

[img_ALT=EVGA X58 SLI Classified: Η διασημότερη μητρική την χρονική περίοδο που διανύουμε!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae24cea09065.png[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now