George_o/c

H DFI κυκλοφορεί ένα Intel Atom Based Fanless Embedded System, το ES951!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H DFI κυκλοφορεί ένα Intel Atom Based Fanless Embedded System, το ES951!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd966139317.jpg[/NEWS_IMG]Ψάχνετε για ένα λειτουργικό και πλήρως αθόρυβο (fanless) υπολογιστή με πολυχρηστικότητα; Μία συσκευή που άνετα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δείτε μία ταινία, να παίξετε το αγαπημένο σας PC Game, να παρακολουθείτε τις κάμερες που μόλις εγκαταστήσατε στο σπίτι σας, να surf-άρετε στο internet ή να ακούσετε μουσική; Η DFI έχει για σας την απάντηση - το ES951.

Διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα, το νέο αυτό embedded PC έχει διαστάσεις 172 x 125,6 x 52 (Μ x Π x Υ), ζυγίζει κάτι παραπάνω από 1100 γραμμάρια και περιλαμβάνει: Επεξεργαστή Atom N270 στα 1.6GHz, 200-pin DDR2 400/533MHz SO-DIMM με υποστήριξη μέχρι 2GB RAM, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, 24-bit HD audio, υποστήριξη S/PDIF I/O, 2.5" HDD/SSD Bay, μία θύρα Kensington security, Gigabit Ethernet, δύο θύρες COM, δύο θύρες USB και μία έξοδο D-Sub. Στο πακέτο θα βρείτε και ένα universal 60-Watt power adaptor (100-240 VAC @ 50-60Hz line output).

[img_ALT=H DFI κυκλοφορεί ένα Intel Atom Based Fanless Embedded System, το ES951!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae28ee42ada3.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Μία συσκευή που άνετα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δείτε μία ταινία, να παίξετε το αγαπημένο σας PC Game, να παρακολουθείτε τις κάμερες που μόλις εγκαταστήσατε στο σπίτι σας, να surf-άρετε στο internet ή να ακούσετε μουσική; Η DFI έχει για σας την απάντηση - το ES951.

Ανετα? Τί άνετα? 99% είναι σύστημα με την κλασσικό συνδιασμό 270 + 945GSE όπως τα μικρά netbooks. Λογικά μέσα του, έχει μια Μ/Β σαν την D945GSEJT.

Με atom270, από αυτά που γράφει μόνο σερφάρισμα στο νετ και αυτό με κολλήματα αν η σελίδα έχει flash ή άλλα embedded ζόρικα στοιχεία...

Κατά τα άλλα είναι το μηχανάκι με την χαμηλότερη κατανάλωση που μπορεί να πάρει κάποιος από ίντελ μεριά (κατεβαστήρι π.χ. για 24x7) , σε συνδιασμό με κάποιον ευρύχωρο δίσκο.

Link to comment
Share on other sites

Here we go again. Press Release είναι, ας γράφουν ότι θέλουν οι εταιρείες. Εμείς απλά το μεταφράζουμε. :) Και πάλι καλά να λες που έκοψα ορισμένα πράγματα. Αντί να γράψω "αποτελεί την ιδανική λύση", έγραψα "μπορεί άνετα". Για μένα, έχουν το ίδιο βάρος.

This compact embedded system provides an ideal solution for embedded market segments, such as digital signage, gaming machine, kiosk, medical electronics, industrial control, security & surveillance, and telecommunications.

Εγώ μαζί σου σε ότι λες, αλλά...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now