George_o/c

NVIDIA leaks Geforce 3xxM series!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA leaks Geforce 3xxM series!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed608353.jpg[/NEWS_IMG]Αρκετό καιρό πριν την κυκλοφορία των νέων καρτών γραφικών της AMD/ATi, ξέσπασε ένας θυελλώδης πόλεμος marketing ανάμεσα στο κόκκινο και το πράσινο στρατόπεδο. Σήμερα, 28/10/2009, οι νέες κάρτες γραφικών της ATi έχουν ήδη κυκλοφορήσει (εκτός από την 5870Χ2 και τα μοντέλα της σειράς 5900 που αναμένονται τον Νοέμβριο), την στιγμή που η NVIDIA επιμένει να μην αντιδρά. Παρόλο που δεν είχε στα χέρια της κάτι συνταρακτικό, αναλώθηκε σε δηλώσεις που ανέφεραν ότι το μέλλον είναι τα RealityServer, Tegra, PhysX (ειδικά στο συγκεκριμένο η αντίδραση της ATi ήταν άμεση), CUDA και ΤWIMTBP και εκεί πρέπει να δοθεί βάση ώστε να επωφεληθούν οι gamers και όχι μόνο.

Η ATi δεν συμμετείχε στην διαμάχη με τόσο υπερβάλλον ζήλο, αφού όλοι είδαμε ότι βασίστηκε στις δυνάμεις της και δεν δίστασε να κάνει το ντεμπούτο των new generation VGAs της, πολύ πριν την NVIDIA. Πως έχει όμως τώρα η κατάσταση; Πέρα από την EVGA (+NVIDIA) G200b + GTS 250 που περιμένουμε στις 30 του μήνα, η NVIDIA δεν έδειξε κάτι το συνταρακτικό που αποδεικνύει ότι οι πολυ-αναμενόμενες GeForce 3xx θα κάνουν την διαφορά.

Από ότι φαίνεται, η ίδια πήρε την μεγάλη απόφαση να διαρρεύσει πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις GeForce 3xxM - δηλαδή τις κάρτες νέας γενιάς της NVIDIA για notebooks. Ρίχνοντας μια ματιά στο NVIDIA Driver Download Center μερικές ώρες πριν, θα είχε την δυνατότητα να γίνει κανείς μάρτυρας των εξής:

[img_alt=NVIDIA leaks Geforce 3xxM series! ]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae89756a2f9d.jpg[/img_alt]

Παρατηρεί εύκολα κάποιος, ότι top μοντέλο θεωρείται η GeForce GTS 360M, με τις GT 335M, GT 330M, 310M και 305Μ να ακολουθούν. Μένει μόνο να δούμε αν και πότε με το καλό θα κάνει επίσημες δηλώσεις η NVIDIA όσον αφορά το θέμα αυτό.

Συμπέρασμα που προκύπτει απ'τα παραπάνω: Δεν αλλάζει και τίποτα. H NVIDIA βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήταν και πριν, την στιγμή που ATi μοσχοπουλάει τις νέες της VGAs...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now