Pastelidis.n.s.

H Α-Data ανακοίνωσε την νέα σειρά S596 από Solid State Drives

Recommended Posts

[NEWS_IMG=A-Data S596 Series]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528935ad1d.jpg[/NEWS_IMG]Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη μέρα, που είδαμε στην παγκόσμια αγορά τους πρώτους Solid State Drives. Πλήθος κόσμου, κυρίως οι PC Enthusiasts έσπευσαν να τους αγοράσουν, προκειμένου να διαπιστώσουν την τεράστια διαφορά ταχυτήτων από τους συμβατικού σκληρούς δίσκους. Όσο περνούσε ο καιρός όλο και περισσότερες εταιρίες άρχισαν να σχδιάζουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα των SSDs.

Σύμφωνα πάντα με τα τελευταία νέα που μας έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα του TCmagazine, η A-Data ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά 2.5" Solid State Drives, που θα έχουν την κωδική ονομασία S596. Διαθέσιμοι σε χωρητικότητες των 64, 128 και 256GB, οι επερχόμενοι A-Data SSDs θα υποστηρίζουν SATA 3.0 Gbps interface και mini USB port, ώστε να δύναται να χρησιμοποιηθούν και σαν εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Επιπλέον θα διαθέτουν DDR2 cache memory, προσφέροντας ταχύτητες φτάνουν σε read/write τα 250 MB/s και 180 MB/s αντίστοιχα. Επιπρόσθετα σύμφωνα με διάφορα tests στα οποία υποβλήθηκαν οι νέοι SSDs της A-Data, ο χρόνος που θα απαιτείται για τo boot-up των Windows 7 θα ανέρχεται στα 20 δευτερόλεπτα, κάτι που μας δείχνει ότι είναι ταχύτεροι κατά 40% σε σχέση με τους υπόλοιπους SSDs. Tέλος να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική και την ημέρα κυκλοφορίας.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ...

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now