Pastelidis.n.s.

Δύο νέα ION Nettops από την ASRock !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock ION Nettops]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a4272b81d347.jpg[/NEWS_IMG]Toν τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν στα σαλόνια μας διάφορα mini-ITX κουτιά τα οποία τα αποκαλούμε HTPC και τα χρησιμοποιούμε για την αναπαραγωγή διαφόρων ταινιών, μουσικής και για σερφάρισμα στο διαδικτυο. Πολλοί από αυτους που έχουν HTPCs σπίτι τους θα έχουν προτιμήσει να το εξοπλίσουν με καποια ION μητρική καθώς οι συγκεκριμένες μητρικές είναι μία πρόταση για ένα ολοκληρωμένο όχι μόνο HTPC αλλά αλλά και μικρο PC. Για το λόγο αυτό η ΑSRock μόλις σήμερα ανακοίνωσε δύο νέα ION Nettops τα οποία έρχονται με τις κωδικές ονομασίες ION 330HT και ION 330HT-BD.

Πιο αναλυτικά όσον αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ION Nettops, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι μετρήθηκαν και βρεθηκαν να έχουν διαστάσεις 195 (W) x 70 (H) x 186 (L) και βάρος 1.7kg, εξοπλισμένα και τα δύο με έναν dual-core 1.6 GHz Atom 330 CPU, 2GB RAM, 500GB Hard Drive και onboard VGA GeForce 9400 DX10-supporting integrated graphics. Eπιπρόσθετα στα νέα ΙΟΝ Nettops θα βρείτε Gigabit Ethernet, WiFi, 7.1 channel audio with DTS, optical drive (Blu-Ray για το 330HT-BD, DVD writer για το 330HT), D-Sub και HDMI outputs, eSATA port και ένα MCE remote το οποίο θα βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας. Πληροφορίες σχετικά με την τιμή των νέων nettops της ASRock δεν υπάρχουν.

[img_ALT=ASRock ION Nettops]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474ae9a243e99fe.jpg[/img_ALT]

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως είχα διαβάσει μια δοκιμή που συγκρίνανε νομίζω το 8400 με το x4500 και ποιοτικά έβγαινε καλύτερη η intela.

Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια σύγκριναν.

Και αυτά τα μηχανάκια είναι λουκούμι για htpc low end.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now