WebHunter

Κερδίστε δώρα παίζοντας με τη Western Digital

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Play with Western Digital and win prizes]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1256d6d267.jpg[/NEWS_IMG]Η Western Digital, γνωστή για την κατασκευή πάσης φύσεως αποθηκευτικών μέσων και μηχανημάτων για την προβολή ψηφιακού περιεχομένου, έχει ετοιμάσει έναν διαγωνισμό για την πληρέστατη ενημέρωση των καταναλωτών για τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της. Στη λίστα βρίσκεται η τελευταία σειρά εξωτερικών δίσκων My Book και My Passport, το λειτουργικό WD SmartWare που τα συνοδεύει και φυσικά το WD TV HD Media Player.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και αυτόματα θα μπείτε στην κλήρωση για μεγάλα δώρα. Το τελικό καλάθι δώρων αποτελείται από μια ψηφιακή DSLR μηχανή Sony a550, έναν δίσκο My Passport Essential SE του 1 TB και το WD TV HD Media Player. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα ανακοινώνεται ένας νικητής για ένα My Passport Essential 500 GB. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι της Ευρώπης και της Αμερικής/Καναδά μέχρι και της 30 Νοεμβρίου! Καλή επιτυχία σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα μέρος πάντως. :D

Sadman πάρε και εσύ, αποκλείεται στατιστικά να χάσεις :hehe: Η πιθανότητα να νικήσεις εσύ παιδί μου, ξεπερνά το όριο, είναι μεγαλύτερη από ένα. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now