WebHunter

Freedom Xone: νέο mid-tower από την Akasa

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Freedom Xone: new mid-tower by Akasa]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a40d1f90ee03.jpg[/NEWS_IMG]Η Akasa συνεχίζοντας την παράδοση της για ποιοτικά προϊόντα, που προσφέρουν το μέγιστο στην δημιουργία των απόλυτων προϋποθέσεων ψύξης, αλλά και ταυτόχρονης ησυχίας, περνάει σε άλλο επίπεδο και ακολουθεί πλέον τις τάσεις της αγοράς. Έχοντας κατά νου και το εικαστικό κομμάτι, σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο mid-tower της Freedom Xone, το οποίο θα είναι εσωτερικά βαμμένο στα μαύρα.

Το νέο mid-case έχει διαστάσεις 445 (H) x 200 (W) x 482 (D) mm και διαθέτει τέσσερις υποδοχές για συσκευές 5.25” και έξι για συσκευές 3.5”, από τις οποίες η μια είναι εξωτερική. Στο πάνω μέρος βρίσκεται το I/O panel με υποδοχές για ήχο, eSATA και USB. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο για tool-less usage, και με υποδοχές για υδρόψυξη για τους enthusiasts users.

Στον τομέα της ψύξης θα βρει κανείς δυο ανεμιστήρες. Ένας είναι τοποθετημένος στην πρόσοψη πίσω από το ειδικά διαμορφωμένο mesh με διάμετρο 120 mm, άσπρα LED και ταχύτητα λειτουργίας της 1200 RPM, ενώ ο δεύτερος των 140 mm βρίσκεται στην οροφή και λειτουργεί στις 1000 RPM. Μπορείτε να βρείτε το κουτί άμεσα διαθέσιμο εδώ, προς £50.

[img_ALT=Akasa Freedom Xone]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aed894c02bfb.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Akasa Freedom Xone open]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aed894c0f735.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Έγω είμαι ο μόνος που του αρέσει μέσα-έξω? στην τιμή του είναι super και πολύ πιο πάνω απο κατι άλλα στην κατηγορία του. :T:

Αλλά δεν χωράει όλα αυτά που έχω στο stacker οπότε δεν θα το πάρω :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now