WebHunter

Gigabyte Challenge: Smart 6 – Rescue Earth

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte Challenge: Smart 6]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd96613e524.jpg[/NEWS_IMG]Και άλλη μια έκπληξη από τη Gigabyte! Τι έχουμε να κάνουμε τώρα; Μα φυσικά όχι απλά να συμπληρώσουμε ένα απλό quiz, αλλά να διασκεδάσουμε παρέα με τον πολεμιστή της Gigabyte, ώστε να υπερασπιστεί τη Γη μας, σε ένα flash game. Το όνομα του Smart 6, και διαδραματίζεται για όλους μέχρι και της 27 Νοεμβρίου 2009. Σκοπός σας είναι να παίξετε με αντίπαλο το χρόνο και να συμπληρώσετε συγκεκριμένους στόχους … και σίγουρα δε θα βγείτε χαμένοι.

Όσο περισσότερο παίζετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε πλούσια δώρα της σειράς Intel P55 και Intel Core i5, μέσω του lucky draw, ή να βγείτε καλύτεροι στην αναμέτρηση και να χτυπήσετε το Grand Prize. Να μην ξεχνάμε, πως όσο περισσότερο προωθείτε το παιχνίδι σε φίλους σας, τόσο αυξάνεται την πιθανότητα να είστε εσείς ο τυχερός. Πάμε και στο κομμάτι που σας ενδιαφέρει …

Τα δώρα όλα είναι προσφορά της Gigabyte και της Intel, οπότε αναμείνατε τους καλύτερους συνδυασμούς. Το Grand Prize αποτελείτε από ένας επεξεργαστής Intel Core i5 860, αλλά δε μένουμε εκεί. Επιπλέον θα δοθούν τρείς μητρικές Gigabyte GA-P55A-UD4 και έξι Gigabyte GA-P55A-UD3R. Περιμένετε, γιατί έχει και άλλα … οι καλύτεροι που θα προωθήσουν το παιχνίδι θα ανταμειφθούν με μητρικές Gigabyte GA-P55A-UD3R, και δεν είναι και λίγες, αλλά πέντε στο σύνολο.

Καλή επιτυχία και καλή διάσωση της Γης!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now