WebHunter

Dell Adamo XPS: Το επόμενο θαύμα των Ultra Portable Notebooks

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dell Adamo XPS]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]Τι γίνεται όταν η αρτιότητα της τεχνολογίας συναντάει τον τελειότερο μανδύα και όλα αυτά εναρμονίζονται από μια εταιρεία, όπως η Dell; Με λίγα λόγια προκύπτει το Adamo XPS! Η αμερικάνικη εταιρεία επιτέλους αποκάλυψε το πιο γλυκό της μυστικό που συνδυάζει την απλότητα, την λειτουργικότητα και φυσικά ένα διαφορετικό χαρακτήρα ο οποίος θα ευαισθητοποιήσει τον καθένα από εμάς. Ας το δούμε λοιπόν …

Ζυγίζονται μόλις 1.4 Kg και έχοντας πάχος μετά βίας 10 mm (0.4 in), το Adamo XPS μαγεύει με το σασί του από λεπτό και λείο αλουμίνιο. Για να αναπτύξετε την οθόνη widescreen LCD των 13.4 ιντσών θα χρειαστεί μονάχα μια κίνηση του δαχτύλου σας μιας και διαθέτει μια χωρητική αντίσταση που συνδέεται με τον μηχανισμό ανάπτυξης τους. Ανοίγοντας το θα αποκαλύψετε πλήκτρα με επικάλυψη αλουμινίου και ένα touchpad πολλαπλών λειτουργιών.

Στα ενδότερα του Adamo XPS βρίσκεται ένας Core 2 Duo χρονισμένος στα 1.4 GHz, 4 GB μνήμης RAM, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 4500 και ένας δίσκος τεχνολογίας Solid State των 128 GB. Θα το βρείτε στην αγορά σε δυο εκδόσεις, μιας με την μπαταρία των 20 WHr (WHr=watt-ώρες) η οποία θα διαρκεί 2 ώρες και 36 λεπτά, και μιας με μπαταρία 40 WHr με διάρκεια για 5 ώρες και 17 λεπτά. Επιπλέον, διαθέτει WiFi και BlueTooth 2.1, έξοδο γραφικών DisplayPort και δυο θύρες USB 2.0 .

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας ανοίγουν νέους ορίζοντες και ξεχνάνε μια και καλή τους παλαιότερους κανόνες με την ανακοίνωση του Adamo XPS,” είπε ο Alex Gruzen, senior vice president της Dell consumer products. “Πιστεύουμε ότι το Adamo XPS θα εμπνεύσει μιας επικοινωνία συναισθημάτων με οποιονδήποτε το αντικρύσει.

Η διάθεση του αναμένεται κατά της γιορτές των Χριστουγέννων παρέα με την νέα έκδοση των Windows, windows 7 Home Premium 64 bit, στην τιμή των $1799. Αναμένεται πως οι φετινές γιορτές θα είναι αξέχαστες …

[img_ALT=Dell Adamo XPS ΙΙ]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af331fe1fd08.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Dell Adamo XPS ΙΙΙ]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354af331fe2ef97.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Εμενα με βολευει γιατι πληκτρολογεις σωστα.

Αν θα το παιρνα? Οχι βεβαια.

Αλλα και το Macbook Air δλδ τι ειναι? Μια μουφα και μιση κατ΄ εμε, τελειως αχρηστο gadget.

Link to comment
Share on other sites

...λίγο άκυρο μου φαίνεται και πανάκριβο για αυτά που προσφέρει!

...κατα την γνώμη μου οταν μιλάμε για ultra portable σημαίνει οτι ανά πάσα στιγμή το βάζεις στα πόδια σου και κάνεις δουλεια κάτι το οποίο δεν νομίζω οτι γίνεται με το Adamo.

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now