GoriLLakoS

ECS USB 3.0 and SATA 6 Gb/s Addon Cards

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ECS USB 3.0 and SATA 6 Gb/s Addon Cards]http://reviews.hwbox.gr/news/ecs.jpg[/NEWS_IMG]Και η ECS φαίνεται πώς μπάινει στο παιχνίδι των Addon καρτών με δύο νέες προσθήκες. Η μία εκ των δύο PCI-Express καρτών θα μπορεί να προσφέρει θύρες USB3.0 και θα έιναι εφοδιασμένη με τον γνωστό controller της Nec aka µPD720200 ενώ η άλλη θα "βγάζει" θύρες SATA 6 Gb/s μέσα από τον Marvell 88SE9123-NAA2 Controller .

Πιο αναλυτικά, η USB3.0 κάρτα θα βγάζει 2 θύρες στο πίσω μέρος της ενώ η Sata 6 GB/s κάρτα θα βγάζει μια θύρα eSATA 6 Gb/s στο πίσω μέρος της κάρτας και άλλη μία στο εσωτερικό της.

Πρός το παρόν δεν έχει γίνει λόγος για την τιμή της και την ημερομηνία διάθεσης της στο εμπόριο.

Μερικές φωτογραφίες των καρτών :

[img_ALT=ECS USB 3.0 and SATA 6 Gb/s Addon Cards]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54af5887863770.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=ECS USB 3.0 and SATA 6 Gb/s Addon Cards]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54af5887871a8b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Βεβαια τη χοντρη τη μ@λ@κια την εκανε η intel , γιατι εχει δηλωσει οτι δε θα βγαλει chipset me usb3 . Οποτε ολες οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες να αναθετουν σε third party vendors να φτιαξουνε chips για mobos (οπως asus , gigabyte κτλ.. ) και κατα συνεπεια ανεβαινει και το κοστος των mobos . Τωρα γιατι δε συμφερει την intel να βγαλει chipset που να υποστιριζει τις καινουριες τεχνολογιες δε μπορω να καταλαβω αν ξερει κανεις τιποτα ας μου απαντησει

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το έχει κάνει η Asus για την κάρτα που προμηθεύει με τις 1156 μητρικές της (P7P55D series). Βεβαια, αυτή η combo κάρτα παίζει σε x4 PCIE που νομίζω ότι μόνο οι Asus διαθέτουν...

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη με Asus mobo παιρνεις αυτην την καρτουλα?? Χμμμ δν κακο... Παντως περαν του οτι κ αλλες mobo εχουν pci-e x4 (οχι τοσο διαδεδομενο ομως) οι x16 θυρες δεχονται και x1 και x4 καρτες! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now