billpeppas

Gigabyte GA-X58A-UD7: Η επίσημη ονομασία της πολυαναμενόμενης EX58-Extreme 2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GA-EX58A-UD7]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Gigabyte EX58-Extreme 2 νομίζαμε πως θα λέγεται, αλλά τελικά σαν Gigabyte GA-X58A-UD7 θα έρθει στις αγορές η αναμενόμενη μητρική της Gigabyte που θα έχει στα χαρακτηριστικά της την πολυαναμενόμενη υποστήριξη των προτύπων USB 3.0 και SATA-3 6.0 Gbps. Η μητρική που θα τα φέρει λοιπόν, πλέον άλλαξε όνομα για να τονίσει με ένα διαφορετικό τρόπο τη σημαντική αλλαγή που θα επιφέρουν τα δύο νέα πρωτόκολλα, διατηρώντας ταυτόχρονα όλα τα πλεονεκτήματα της προκατόχου της, Gigabyte GA-EX58-Extreme.

Η συσκευασία της μητρικής:

[img_ALT=Gigabyte GA-X58A-UD7]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1664af9d9bac9eff.jpg[/img_ALT]

Πιο συγκεκριμένα, η Gigabyte GA-X58A-UD7 θα διαθέτει παρόμοιο σύστημα ψύξης με waterblock όπως και η Extreme, για όποιον χρήστη διαθέτει υδρόψυξη στο PC του, ενώ φυσικά θα υποστηρίζει τους LGA1366 CPU ( συμπεριλαμβανομένων και των 6πύρηνων Gulftown ), έξι θύρες για DDR3 RAM και τέσσερις PCIe x16 για όσους θέλουν να φτιάξουν Quad SLi ή CrossFireX συστήματα. Η τιμή της βέβαια αναμένεται να είναι σίγουρα υψηλή, φτάνοντας ίσως και τα 400 δολάρια στη λιανική, ενώ θα βγει ακριβώς στην ώρα της για να προλάβει τις αγορές των Χριστουγέννων, όπως λένε οι υπεύθυνοι του TC Magazine.

Η μητρική στην παρούσα μορφή:

[img_ALT=Gigabyte GA-X58A-UD7]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1664af9d9badba2d.jpg[/img_ALT]

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

απλα ρε γμτ αυτες τις pci-e x1 τι πανε και τις κολλανε ολοι εκει διπλα απο την ψυκτρα.. ειδικα τη δευτερη επρεπε λιγο πιο κατω.. Πως να χωρεσει η xonar εκει περα τωρα! :P

Link to comment
Share on other sites

Τρελανε μας ρε Καρδιτσα!Αυτοι την εχουνε βαλει στο site τους ως ''αναμενεται συντομα'' με 279 Ε.Τ' αφεντικο τρελαθηκε!χαχαχαχα.Αλλοι λενε για 400.

http://www.cld.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=207&flypage=flypage.tpl&product_id=3395&option=com_virtuemart&Itemid=213

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now