WebHunter

Kingston HyperX 12 GB: Μεγάλη χωρητικότητα σε συμφέρουσα τιμή!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston HyperX 12 GB kit]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που η Kingston παρουσίασε το πρώτο kit μνημών Ram DDR3 με χωρητικότητα τα 12 GB και την τιμή τους να φτάνει ούτε λίγο, ούτε πολύ στα $1300. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο με μια πιο (οικονομικά) φιλική πρόταση για τους λάτρεις της μεγάλης χωρητικότητας με το νέο kit KHX1600C9D3K6/12GX το οποίο αποτελείται από έξι κομμάτια των 2 GB, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που είχε διάταξη 3x4 GB.

Οι νέες μνήμες διατηρούν την συχνότητα λειτουργίας τους στα 1600 MHz με timings 9-9-9-24 και τάση λειτουργίας τα 1.65 Volt. Υποστηρίζουν το XMP (Intel Extreme Memory Profile) και την λειτουργία Triple Channel, ενώ συνδυάζονται με τα γαλάζια heatspreaders αλουμινίου.

Οι κατασκευαστές συστημάτων και οι απαιτητικοί χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν μνήμες Kingston HyperX με λειτουργία triple channel των 12 GB μνημών θα ανακαλύψουν αυξήσεις επιδόσεων σε δραστηριότητες όπως, το video encoding, η επεξεργασία μεγάλων φωτογραφιών, το rendering γραφικών και το extreme PC gaming,” αναφέρει ο Marc Bernier, Kingston Technology. “Το σετ των 12 GB βοηθάει στην αύξηση των επιδόσεων σε λειτουργικά συστήματα των 64-bit.

Οι μνήμες βρίσκονται ήδη στην αγορά με ενδεικτική τιμή τα $413, ωστόσο μπορείτε να τις βρείτε και αρκετά χαμηλότερα εδώ. Συνοδεύονται από εφ όρου ζωής εγγύηση.

[img_ALT=Kingston HyperX 12 GB kit]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b01e55a032d9.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now