George_o/c

DFI HB P45-ION-T2A2: P45 & ION σε μία hybrid οικολογική μητρική κάρτα !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=DFI HB P45-ION-T2A2: P45 & ION σε μία hybrid οικολογική μητρική κάρτα !]http://reviews.hwbox.gr/news/dfi.jpg[/NEWS_IMG]Η DFI, στην προσπάθειά της σαν εταιρεία να διακατέχεται με οικολογική συνείδηση σε αρκετά από τα μελλοντικά προϊόντα της, ανακοίνωσε την πλατφόρμα Hybrid, μία λύση που αποτελείται από δύο διαφορετικά συστήματα ενσωματωμένα στην ίδια μητρική κάρτα. Το πρώτο προϊόν της σειράς Hybrid ονομάζεται DFI HB P45-ION-T2A2 και προσφέρει στέγη σε δύο συστήματα: Ένα P45-based και ένα NVIDIA ION-powered.

Το κεντρικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης μητρικής (το κερασάκι στην τούρτα με λίγα λόγια), είναι η δυνατότητα των δύο συστημάτων να λειτουργούν ανεξάρτητα, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα όσο πιο πολλά καθήκοντα γίνεται. Όταν ένας αγοραστής θέλει ένα μικρό και αξιόπιστο σύστημα για να εκτελεί εργασίες office, να surf-άρει στο internet ή να ακούει την αγαπημένη του μουσική επιλέγει NVIDIA ION. Όταν θέλει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ είτε για video editing είτε για παιχνίδια έχει την δυνατότητα να πάει σε μία αξιόπιστη και οικονομική λύση βασισμένη στο P45. Όταν όμως θέλει και τα δύο σε μία πλατφόρμα, χωρίς να καταναλώνει πολύτιμη ενέργεια "τσάμπα και βερεσέ", επιλέγει DFI HP P45-ION-T2A2 !

Το κομμάτι που λειτουργεί με βάση το Intel P45 Chipset διαθέτει LGA775 socket που υποστηρίζει όλους τους Core 2 Duo & Core 2 Quad επεξεργαστές, τέσσερις θύρες υποδοχής DDR2 μνημών RAM, μία θύρα PCI-Express x16 και έξι SATA II (3.0 Gbps). Το ION μέρος από την άλλη, έρχεται με επεξεργαστή Atom 230 @ 1.6GHz, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών GeForce 9400M, δύο θύρες υποδοχής DDR2 SO-DIMMs και τρεις SATA connectors. Να αναφέρουμε επίσης ότι και οι δύο πλατφόρμες έχουν δικές τους κάρτες ήχου, Gigabit Ethernet, θύρες USB 2.0 και video outputs.

Η DFI δεν αποκάλυψε τίποτα ακόμα σχετικά με το κόστος της θαυμαστικής αυτής μητρικής, αναμένουμε όμως περισσότερα. DFI HB P45-ION-T2A2 λοιπόν, για ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

[img_ALT=DFI HB P45-ION-T2A2: P45 & ION σε μία hybrid οικολογική μητρική κάρτα !]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b02c38d5cad5.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=DFI HB P45-ION-T2A2: P45 & ION σε μία hybrid οικολογική μητρική κάρτα !]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b02c38d6c1a2.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now