panos444

Gulftown Core i9,έρχεται να σπάσει κάθε ρεκόρ!!!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gulftown Core i9]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Λίγο πριν την εμφάνιση του Intel gulftown στην αγορά όλο και περισσότερα reviews βγαίνουν στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά το PClab.pl δοκίμασε ένα i9, το καμάρι της Intel κατασκευασμένο στα 32nm, 6πυρινο με 12 threats, και το σύγκρινε με τους κορυφαίους ως τώρα επεξεργαστές όπως: Core i5, Core i7, Core 2 Quad και Phenom II.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο i9 διέπρεψε. Το κομμάτι της δοκιμής ήταν χρονισμένο στα 2800MHz, και όλα τα benchmarks ήταν multi-core optimized. Το εντυπωσιακότερο όλων ήταν πως για τους ίδιους χρονισμούς-πυρήνες ο gulftown ήταν αρκετά πιο γρήγορος ακόμα και από τους i5 και i7. Αυτά τα αποτελέσματα κάνουν τους απανταχού overclockers και επαγγελματίες ως τον πιο ποθητό επεξεργαστή της αγοράς, καθώς απευθύνεται σε αυτό το κοινό, λόγο της τσουχτερής τιμής του.

Ένα από τα θετικά αυτού του cpu είναι η λιθογραφία του στα 32nm κάτι που υποδηλώνει πως θα είναι αρκετά «ψυχρός», σε σχέση με τις επιδόσεις του, ενώ τα τεστ έδειξαν πως ο i7 ακόμα και οι core 2 quad είναι θερμότεροι από τον i9. Στο review αυτό δεν προσπάθησαν να τον πιέσουν αρκετά όσων αφορά το overclocking , αλλά συγχρονίστηκε στα4,3GHz πολύ άνετα και με την βοήθεια μονάχα αερόψυξης.

Ο Gulftown Core i9

[img_ALT=Gulftown Core i9 front]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7394b0aa852518fe.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Gulftown Core i9 back]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7394b0aa852612f2.jpg[/img_ALT]

Gulftown Core i9 vs Bloomfield Core i7

[img_ALT=Gulftown Core i9 vs Bloomfield Core i7 front]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7394b0aa852710d1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Gulftown Core i9 vs Bloomfield Core i7 back]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7394b0aa8527e7f6.jpg[/img_ALT]

Edited by panos444
Link to comment
Share on other sites

@Panos, για εταιρείες είναι ή πολύ extreme users (benchers, developers), θα ακολουθήσουν και οικονομικά μοντέλα με 32 nm, απλά αυτός είναι extreme.

Κι δεν είναι Core i9, αλλά Core i7 Extreme και θα αντικαταστήσει τον 975!

Link to comment
Share on other sites

για τα φθηνοτερα μοντελα εχεις δικιο αλλα δεν εχω ακουσει κατι.. i9 παντως τον λενε και το site που εκανε το review,τωρα δεν ξερω πως θα τον βγαλει ι ιντελ,ας τον ονομασει και "ευτερπη", παπαδες θα κανει!!!!!

Link to comment
Share on other sites

πρωτα ο φερμι και τωρα αυτο..νταξει..εμενα με χανετε..:D 4,3 ανετα με αεροψυξη..αμα πιεστει με αζωτα κλπ ποσο θα παει δηλαδη;;..:P

6300-6400 και παραπανω ,αναλογα το bench!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now