George_o/c

Gigabyte GA-790FXTA-UD5/GA-790XTA-UD4/GA-770TA-UD3: USB 3.0 & SATA III και στην AMD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GA-790FXTA-UD5/GA-790XTA-UD4/GA-770TA-UD3: USB 3.0 & SATA III και στην AMD!]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των πολυαναμενόμενων Gigabyte P55A μητρικών καρτών για την πλατφόρμα P55 της Intel, οι οποίες έρχονται με υποστήριξη USB 3.0 και SATA III, η Gigabyte κάνει ξανά την εμφάνισή της, αυτήν την φορά όμως, στο στρατόπεδο της AMD. Και εγένετο η Gigabyte 790FXTA-UD5. Η συγκεκριμένη motherboard φέρει τα γνώριμα χαρακτηριστικά που συναντά κανείς σε μητρικές βασιζόμενες στο 790FX chipset της AMD, όπως πλήρης υποστήριξη επεξεργαστών AMD Athlon II & Phenom II, dual-channel DDR3 1866MHz μνημών RAM, ηλεκτρικού κυκλώματος 8+2 φάσεων, όπως επίσης και των τεχνολογιών CrossFireX & Gigabyte Ultra Durable 3. Το πακέτο ολοκληρώνεται με δύο θύρες USB 3.0, δύο SATA III, δύο USB 2.0, έξι SATA II, δύο eSATA, Gigabit LAN, FireWire και ενσωματωμένη κάρτα ήχου.

Εκτός όμως από την Gigabyte 790FXTA-UD5, η Ταϊβανέζικη εταιρεία επικεντρώθηκε και στην κατασκευή των κατώτερων GA-790XTA-UD4 και GA-770TA-UD3. Οι προαναφερθείσες μητρικές κάρτες χρησιμοποιούν τα AMD 790GX και 770 chipsets αντίστοιχα, ενώ όπως ήδη υποπτεύεστε είναι επίσης εξοπλισμένες με τις τεχνολογίες USB 3.0 και SATA III.

Από τα παραπάνω γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι η Gigabyte επενδύει όχι μόνο το χρόνο της αλλά και πολύτιμους πόρους της παραγωγικής διαδικασίας πάνω στις νέες τεχνολογίες. Δεν θα έπρεπε όμως να μας εκπλήσσει το γεγονός αυτό, μιας και η CES 2010 πλησιάζει, οπότε θα δούμε πολυάριθμες υλοποιήσεις και από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Αρχές του αλλου χρόνου υπολογίζεται να βγούν αυτές οι μητρικές με usb3 και sata 3?

Ιανουάριο μεριά?

Τις ps2 θύρες για ποντίκι/πληκτρολόγιο γιατί τις βάλαν?

Link to comment
Share on other sites

Πανέμορφη όπως και η μεγαλύτερη αδερφούλα της....(η δικιά μου...:D:D)

Εκτός από τις νέες τεχνολογίες είναι και το 3ο slot pci-x είναι ολόιδια με την δική μου....;)

Link to comment
Share on other sites

κριμα , γιατι μεσω EΣΠΑ (για οσους το εχουν ακουσει) εκανα παραγγελια για την 790XT-UD4 απο το πλαισιο και αν τους πω να μου την αλλαξουν με την 790XTA-UD4 δε νομιζω να γινεται .

επιπλεον παιδια εχετε ακουσει αν θα παιζει προβλημα με το usb3/sata3 και το pci 16x αν θα γινεται 8x οπως ειχα αναφερει στις μητρικες με socket1156 οπως εχετε γραψει εδω ---> http://www.hwbox.gr/news/6722-i-gigabyte-lansarei-episimos-tin-seira-p55a-me-usb-3-0-sata-iii-kai-triple-power-usb.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now