George_o/c

Zotac GeForce 9300-ITX WiFi: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Zotac GeForce 9300-ITX WiFi: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις!]http://reviews.hwbox.gr/news/zotac.jpg[/NEWS_IMG]Η Zotac, στην προσπάθειά της να συμβαδίζει με ότι επιβάλλουν οι καιροί που διανύουμε, ανέπτυξε μια νέα μητρική κάρτα μικρών διαστάσεων που βασίζεται στην GeForce 9300, ονόματι GeForce 9300-ITX WiFi (GF9300-I-E). Όπως θα δείτε και οι ίδιοι παρακάτω, η μητρική υποστηρίζει όλους τους LGA775 επεξεργαστές (Celeron, Pentium, Core 2 Duo), ενώ διαθέτει δύο θύρες DDR2 και μία PCI-Express x16. Όσοι αναρωτιέστε για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, όπως αποκαλύπτει και η ονομασία της μητρικής, χρησιμοποιεί μία GeForce 9300 - υπερχρονισμένη όμως στα 580/1400MHz, για πυρήνα και shaders αντίστοιχα.

Ο Carsten Berger, Διευθυντής του Τμήματος Marketing στην Zotac International, τόνισε: "Ήμασταν οι πρώτοι που προσφέραμε στο αγοραστικό μας κοινό mini-ITX πλατφόρμες με θύρες επέκτασης PCI-Express 2.0 x16, πράγμα που δείχνει ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τις υποτυπώδεις επιδόσεις αλλά αναζητάμε το κάτι παραπάνω. Η τελευταία υλοποίηση της Zotac στον τομέα των mini-ITX boards (GeForce 9300-ITX WiFi) χρησιμοποιεί την βραβευμένη φόρμουλα που συνδυάζει εκπληκτικό performance, με μικρό μέγεθος. Μιλάμε για την ταχύτερη mini-ITX platform παγκοσμίως!"

Το επιτυχημένο πακέτο ολοκληρώνεται με μία θύρα eSATA, τρεις SATA II (3.0 Gbps), Gigabit Ethernet, 802.11b/g WiFi, ήχο 5.1 καναλιών και εξόδους D-Sub, DVI & HDMI. Δεν γνωστοποιήθηκε κάτι παραπάνω σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία, ούτε και τις τις ημερομηνίες διαθεσιμότητας της Zotac GeForce 9300-ITX WiFi.

[img_ALT=Zotac GeForce 9300-ITX WiFi: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b17f273b740a.png[/img_ALT]

[img_ALT=Zotac GeForce 9300-ITX WiFi: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b17f1626221d.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Ταμαμ για HTPC μηχανηματακια ειναι μου φαινεται...

Πετας εναν διπυρηνο πανω, ριχνεις και 2 σκληρους ετσι για να γουσταρεις και το χεις ετοιμο.

HDMI και S/PDIF εξοδοι και δεν συμαζευεται, συν το Wi-Fi για να περνας τα data αερινα, ουτε

καλωδια χυμα ουτε τιποτα. Μου φαινεται, οτι βρηκα κατι που να αξιζει αρκετα στη κατηγορια

αυτη. 100% σιγουροι θα ειμαστε οταν ανακοινωσουν και τη τιμη του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now