Recommended Posts

Κορυφαιες και οι δυο..

Με ενδιαφερουν 2 πραγματα:

1ον να μην αντιμετωπισω προβλημα με τις μνημες οταν τοποθετησω και τον ανεμιστηρα οπως με την τωρινη ψυχτρα (βλ φωτο) και να μπορεσω να βαλω και το OCZ για τις μνημες. Η Prolimatech στα specs της βγαινει πιο φαρδια νομιζω και ισως εχουμε προβλημα??

2ον επειδη εδιαφερομαι πολυ και για το αισθητικο διαβασα οτι η black shadow δεν εινα μαυρη κατραμι οπως η true οποτε και αυτο το θεωρω μειονεκτημα

Τωρα εχω εναν ταπεινο Ε4400 αλλα μετα τις γιορτες ελπιζω σε q9550/q9650 (οτι βρεθει) σε 24/7@~4.00 Ghz! Ανετα το εχουν, ετσι??

Γνωμες-αποψεις κυριως ατομων που εχουν περασει απο τα χερια τους θα εκτιμηθει πολυ! οχι οτι αποκλειονται οι αλλοι! ;)

13072009399.jpg

Link to comment
Share on other sites

λογικά τα 4 για 24/7 τα εχεις με 8.5 ή 9 multi

με την true δεν νομίζω να έχεις προβλημα με τις μνήμες και στο κάτω κάτω βάζεις τον ανεμιστήρα απο την άλλη μέρια.

Link to comment
Share on other sites

Θα παιξει Push pull γιατι σε τετοια ρολογια θα βγαζει αρκετη ζεστη!

Βασικα το διατυπωσα λαθος, εννουσα αν οι ψυκτρες τα εχουν τα 4Ghz απο αποψη αποδοτικοτητας, τα CPU με λιγο κοπο θα το καταφερουμε εκει γυρω ;)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω ρε guys, το ψαχνω απο δω το ψαχνω απο κει, μαλλον θα παω σε true black. Δεν θελω να ρισκαρω με το πλατος και μιας θα την παρω απο εξωτερικο και θα την φερω μαζι μου Ελλαδα, δν θελω μπλεξιματα. Δεν θελω με τιποτα οταν μπει κ ο ανεμιστηρας να καλυφθει το πρωτο dimm!

Link to comment
Share on other sites

Οι διαστάσεις τους σε γενικές γραμμές είναι ίδιες, εκτός απο το πάχος που σε ενδιαφέρει κιόλας...

Thermalright True Black 132 x 63.44 x 160.5 mm

Prolimatech Mega Shadow Deluxe Black Edition 130 x 74 x 158.7 mm

Μηκος x Φάρδος x Ύψος

Ένας πόντος διαφορά είναι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι στον ποντο παιζουμε.. Απο τη φωτο που εβαλα μαλλον και τωρα 1 ποντος την κανει τη ζημια! ;) και δν μπορω να δω καμμια φωτο της προκοπης στο νετ ρε γτμ! :( Εχω βρει, αλλα μονο με true και σιγουρα ειμαστε οκ.. Μαλλον θα παω γιαυτη. 2-3 βαθμοι διαφορα δν μας σωζουν :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Είναι παραπάνω από 2-3 βαθμοί διαφορά. Εγώ θα έπαιρνα megashadow. Κάνε βέβαια τις μετρήσεις σου και δες αν χωράει. Υπολόγισε ότι χρειάζεσαι το πλάτος της ψύκτρας+2,5cm που είναι το πλάτος ενός 12ρη ανεμιστήρα.

Link to comment
Share on other sites

Mε 2 καλους ανεμιστηρες πιστευω και η true με την αποδοση της θα με καλυψει! δυστυχως δν ειμαι Ελλαδα να μετρησω , και η αγορα προεκυψε εδω που ειμαι.. 2000km μακρια :P

ps: αυτο το μπλε στην υπογραφη σου φερνει ζαλαδα!!

Link to comment
Share on other sites

Θα σε καλύψει. Είναι μια χαρά ψύκτρα. Αν δεν ανέβεις και πάρα πολύ σε συχνότητα και ρεύμα θα είσαι μια χαρά. Εγώ την έχω χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος, απλώς τυγχάνει να έχω και ένα από τα καλύτερα κομμάτια 920, το οποίο όμως είναι πολύ ζεστό και δε με κάλυπτε η true κι έτσι πήγα σε υδρόψυξη.

Link to comment
Share on other sites

φιλε αμα θες να ακουσεις εναν που την εχει ενα σου λεο ,δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα ...ειναι πολυ αποδοτικη διοτι την εχο τεσταρη στον 2πιρηνο cpu μου(intel core 2 duo e7400) και στο τετραπιρηνο(intel core 2 quad 8200) και δεν ειχα κανενα προβλημα σε θεμα χωρου και αποδοσης ...ειναι η καλυτερη ψυχτρα που ειχα....

Link to comment
Share on other sites

χμ.... οφθαλμαπάτη ?

??????

Image_17.jpg

Δεν ξέρω... Με βάζεις σε σκέψεις τώρα, γιατί και εγώ τη mega shadow σκέφτομαι...

Αλήθεια, δε χωράνε οι μνήμες από κάτω ?

Ιδου η απορια!! :):) Απο αποδοση,σιγουρα θα ειμαι καλυμενος κ με τις 2! Ξεκαθαρα πραγματα ;) Το φαρδος με καιει.. Γιαυτο μαλλον θα παω στη σιγουρια της true! Αν και θα γουσταρα τη Shadow επειδη ειναι πιο προσφατη και πιο.. special :P

Link to comment
Share on other sites

Την shadow την εχει ο κολλητος πανω σε ι7 920@4,0ghz και msi x58 με 2 φουρφουρια πανω της. Οι μνημες χωρανε σε αυτον τουλαχιστον, οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

Όχι. Το ίδιο φάρδος έχουνε. Απλά πολλές φορές οι κατασκευαστές μητρικών, τοποθετούν τις μνήμες λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά. Σε γενικές γραμμές, οι Χ58 μητρικές έχουν μια σχετική ομοιομορφία.

Link to comment
Share on other sites

Κατι ψιλο-off topic.

Την prolima αν την λαπαρεις εχει καλυτερες επιδοσεις? Δεν το βλεπω γενικα στα φορα να την λαπαρουν και το εχω απορια. Υποτιθεται βεβαια οτι η prolimatech σαν εταιρια λεει οτι δεν πρεπει αλλα τα ιδια ελεγε και η TR για την true...

Link to comment
Share on other sites

Όχι λένε οι ίδιοι οπως ειδες:

Lapping Warning!

Prolimatech does not condone any type of lapping done to the CPU or to heatsink base. Every Prolimatech's heatsink base is designed on a pin-point scale of how the base is to be flat and/or curved where it's needed to be. We have programed our machines to machine the surface in a very calculated way. Any after-manufacture lapping or modding done to the base will alter the design, hence negating its performance factor as well as its warranty.

Prolimatech

Εγω νομιζω οτι δε χρειαζεται, ολες οσες εχω δει ειναι μια χαρα. Το καλυτερο βεβαια ειναι το retention system, γι 'αυτο μαλλον εχει τοσο καλες επιδοσεις (+ η two-towers δομη).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδες!! :T: Μαλλον θα παιξει true για πιο σιγουρα ;) Αν καποιος μπορει να "μετρησει" για μενα μια X48-DQ6 θα ημηουν κατι παραπανω απο υποχρεος! :):)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now