George_o/c

EVGA P55V: Ασύγκριτη ποιότητα και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν @ $120!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA P55V: Ασύγκριτη ποιότητα και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν @ $120!]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/NEWS_IMG]Η EVGA διευρύνει την LGA1156 σειρά μητρικών καρτών της, με μία ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη, που όμως αυτήν την φορά απευθύνεται στο entry-level αγοραστικό κοινό που αναζητά μια απλή motherboard για να στήσει το νέο του σύστημα. Το όνομά της EVGA P55V. Πρόκειται για micro-ATX motherboard που προσφέρει στον χρήστη τα απαραίτητα για την πλατφόρμα LGA1156. Στο κατάμαυρο PCB της EVGA P55V θα βρει κανείς ένα ηλεκτρικό κύκλωμα τεσσάρων φάσεων (4-phase - 2+2), τέσσερις θύρες υποδοχής DDR3 RAM, δύο θύρες PCI-Express 2.0 x16 (x16, NC, x8, x8 - όπως προτιμάτε) για υποστήριξη SLI (dual x8 bandwidth)και δύο PCI-E x1. Συνολικά, περιλαμβάνει έξι θύρες SATA 3Gbps, απ'τις οποίες η μία ουσιαστικά είναι eSATA, ενώ το πακέτο συμπληρώνεται με οχτακάναλο ήχο, τέσσερις USB 2 θύρες και Gigabit Ethernet.

Το κεντρικό στοιχείο αυτής της μητρικής που σίγουρα θα σας δελεάσει αφάνταστα είναι η τιμή της. Όλα τα παραπάνω, για μόλις $120, κάτι στο οποίο η EVGA δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής!

[img_ALT=EVGA P55V: Ασύγκριτη ποιότητα και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν @ $120!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b2298d0b6ba6.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Στα ίδια λεφτά βρίσκεις Biostar TP55, MSI P55M-GD45, ASRock P55 Pro, Foxconn P55A-S, Gigabyte GA-P55-UD3L... Πρόσεξε όχι UD3P, UD3L... Εγώ πάντως θα έπαιρνα την EVGA. ;) Dude chill out, μιλάμε για μητρική των 100?...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now