WebHunter

Point of View presents Mobii ULV: Η μόδα συνεχίζεται . . .

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Point of View presents Mobii ULV]http://reviews.hwbox.gr/news/point_of_view.jpg[/NEWS_IMG]Το 2009 ονομάστηκε από πολλούς η χρονιά των netbooks, μια φιλοσοφία που άρχισε να διογκώνεται από το 2008 και έφτασε να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς των φορητών μονάδων. Κατά διαστήματα βλέπουμε νέους παίκτες να μπαίνουν δυναμικά στην αγορά, ακόμα και εταιρείες που δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις. Σειρά έχει μια μεγάλη εταιρεία παραγωγής καρτών γραφικών για λογαριασμό της nVidia, την Point of View, που έσπευσε να προλάβει το 2009 με την προώθηση του Mobii ULV.

Το Mobii ULV αποτελεί ένα από τα πολλά μικρά φορητά γραφεία που μπορεί κανείς να δει από εδώ και από εδώ να κυκλοφορούν, διαθέτει οθόνη 11.6 ιντσών , ικανή να παρουσιάσει 1366x768 pixels, χωρίς glare για να την απολαμβάνεται σε κάθε σας εξόρμηση, υπό κάθε γωνία φωτισμού. Στα ενδότερα βρίσκεται ένας Intel SU2300 χρονισμένος στα 1.2 GHz και με μόλις 1 MB μνήμης L2 cache, 2 GB ram DDR2, ενσωματωμένα γραφικά Intel 4500 MHD και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 250 GB.

Το ολικό σύστημα έχει διαστάσεις 290 x 198.5 x 26.8 mm, βάρος 1.4 KG μαζί με τη μπαταρία, η οποία δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στις κρυφές επιθυμίες της αγοράς ενσωματώνοντας μονάχα 4-cell με συνολική παροχή 4600 mAh. Περαιτέρω ο καθένας μπορεί να φανταστεί πως διαθέτει 10/100 LAN, 802.11b/g/n WiFi, 1.3M webcam, card reader, εξόδους HDMI, DVI και τρείς USB 2.0 .

To Mobii ULV βρέθηκε στο alternate.de στη τιμή των 479?, όχι και πολλά για μια νέα τεχνολογία, αλλά σίγουρα πολλά μπροστά στον πρωτοπόρο του είδους Acer Timeline που ενώ έχει καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία 6-cell, μπορεί να βρεθεί στα 450?…

[img_ALT=Point of View presents Mobii ULV]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b2629c7c2449.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο εργαλειάκι αλλά με τον ερχομό των netbooks έχουν πάει η τιμές στον ύψιστο... Αν νοείται πλέων να μην βρίσκεις κάτι αξιόλογ laptop στα 350-450 ευρώ... Μας κατέκλυσαν οι atom... Και σιγά τη δύναμη...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now