WebHunter

Enermax DHT topology: Περισσότερη αποδοτικότητα, λιγότερες απώλειες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Enermax DHT topology: Περισσότερη αποδοτικότητα, λιγότερες απώλειες]http://reviews.hwbox.gr/news/enermax.jpg[/NEWS_IMG]Στον κόσμο των υπολογιστών δε μετράνε μονάχα οι επιδόσεις που μπορεί να αυξήσεις κανείς, αλλά και τις απώλειες που μπορεί να ελαχιστοποιήσει, ώστε να έχει την καλύτερη τομή των δυο αυτών αξιών. Στο δεύτερο κομμάτι, και κυρίως στην τεχνολογία των τροφοδοτικών έχουν επιτευχθεί τεράστια άλματα που φέρνουν την αποδοτικότητα τους (efficiency) μέχρι και το 87%, και εκεί σταματάνε μιας και η πληθώρα κατασκευαστών έχει ασχοληθεί μονάχα με την πλευρά του DC (direct current) μέσω μια διαδικασίας DHT. H Enermax ενσωματώνει ένα νέο σύνολο καινοτομιών στο χώρο του AC (active current) με την ονομασία D.H.T. topology, Dynamic Hybrid Transformer Topology, για την περαιτέρω αύξηση της αποδοτικότητας.

Η καινοτομία βρίσκεται στην χρήση δυναμικών συχνοτήτων, ρευμάτων και της μετατροπής σε αντίθεση με τα παραδοσιακά στατικά. Αυτές οι δυναμικές τεχνικές παραμετροποίησης όχι μονάχα καταφέρνουν να εκτινάξουν την αποδοτικότητα μέχρι και το 92%, αλλά επίσης βελτιώνουν την σταθερότητα και τις επιδόσεις σε άλλα επίπεδο, δίχως να στερούνται οποιαδήποτε ασφάλεια ή κανονισμό. Στο θέμα της Enermax, ένας ανεμιστήρας Twister bearing με διάμετρο 13.9 cm μαζί με την τεχνολογία SpeedGuard έχει ενσωματωθεί στα τροφοδοτικά των σειρών Pro87+ και MODU87+ για να προσφέρουν αθόρυβη λειτουργία ακόμα και στους 50 βαθμούς κελσίου των εξαρτημάτων.

[img_ALT=Enermax DHT topology: Περισσότερη αποδοτικότητα, λιγότερες απώλειες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b2d6600533a3.jpg[/img_ALT]

Η επίσημη παρουσίαση τους αναμένεται μέσα στο Δεκέμβρη, ενώ θα κυκλοφορήσουν επίσημα από το Γενάρη του 2010. Αναμένουμε να δούμε τι θα προκύψει, σίγουρα για κακό δεν θα είναι.

[img_ALT=Enermax DHT topology: Περισσότερη αποδοτικότητα, λιγότερες απώλειες] http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b2d660045c5f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now