GoriLLakoS

17 Νέους Επεξεργαστές θα παρουσιάσει η Intel στις 7 Ιανουαρίου !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=17 Νέους Επεξεργαστές θα παρουσιάσει η Intel στις 7 Ιανουαρίου]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Ούτε 5, ούτε 10 αλλά 17 διαφορετικούς επεξεργαστές ακούγεται πώς θα παρουσιάσει η Intel στις 7 Ιανουαρίου 2010 που πλησιαζει σε 18 ημέρες ! Ανάμεσα σε όλους τους καινούριους επεξεργαστές θα έιναι και επεξεργαστές κατασκευασμένοι με λιθογραφική μέθοδο 32nm οι οποίοι δίνουν στην Intel περισσότερο "χώρο" για νέα χαρακτηριστικά και επιπλέον δυνατότητες κρατώντας όμως χαμηλά την κατανάλωση και την θερμοκρασία !

Με την παρουσίαση αυτή, η Intel θα ολοκληρώσει επιτέλους την οικογένεια επεξεργαστών "Core" όπου για entry level θα υπάρχουν οι Core i3 και θα είναι παρέα με το moto "smart performance", στην μεσαία κατηγορία θα έιναι οι Core i5 με το moto "smart performance with Turbo Boost Technology" και για την High End κατηγορία και την μέγιστη απόδοση θα είναι οι Core i7 με το moto "the ultimate in smart performance" !

[img_ALT=17 Νέους Επεξεργαστές θα παρουσιάσει η Intel στις 7 Ιανουαρίου !]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54b2e3661e79bd.jpg[/img_ALT]

Οι Core i3 επεξεργαστές θα είναι socket LGA-1156 dual-core . Το chip package των Ci3 επεξεργαστών θα διαθέτει δύο dies: ένα 32 nm processor die και ένα 45 nm iGPU core die. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής γραφικών σε μερικούς απο τους επεξεργαστές θα μπορεί να υποστηρίξει Blu-ray playback καθώς και mainstream gaming. Οι μητρικές που θα υποστηρίζουν τους νέους αυτούς επεξεργαστές θα έιναι εφοδιασμένες με ολοκληρωμένα της Intel με την ονομασία H55 Express και H57 Express !

Διαβάστε περισσότερα

εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Γιατί εσύ κατάλαβες ότι και οι 17 επεξεργαστές που θα παρουσιαστούν θα είναι i3? Εγώ φαντάζομαι ότι θα δούμε νέα μοντέλα σε όλες τις σειρές (με τα πιο πολλά να είναι i3 φυσικά)

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν θα έιναι όλοι Ci3, απλά θα βγούν πολύ μικροι Ci7 και πολύ μεγάλοι Ci7.

Αρκετοί Ci3 αλλοι με ενσωματωμένες VGA και άλλοι όχι.

Αλλά άν θυμάμαι καλά, δεν θα υπάρχει κάτι να "πιέσει" τον 860 πρός τα κάτω.

Link to comment
Share on other sites

ωραία...θέλω να κάνω ένα καινούρι μηχανάκι...Να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα MB να πάρουμε..αν και δεν θα με χάλαγε να υποστήριζε το X58 του επερχόμενους επεξεργαστές...

Link to comment
Share on other sites

Βασικά αν εμένα φέτος ο Άη βασίλης (aka Gorillakos) μου κάνει δώρο:

έναν διαλεγμένο i7 860,

μία P55AUD6,

δύο Gigabyte GTX 275SO και

2x2GB Corsair Dominator GTX,

τότε θα πιστέψω ότι υπάρχει ένας και μοναδικός θεός... (αυτός του Overclocking, με δεξί του χέρι τον Gorilla...) :P..

Συγγνώμη για το off-topic αλλά με έπιασε το παράπονο λόγω των Χριστουγέννων... ;P..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now