c3p0

CPU Intel Dual Core E5400 υποστηρίζεται απο το mobo Asus P5AD2 Deluxe

Recommended Posts

Καλημέρα,

τον τελευταίο καιρό ψάχνω να δω μήπως και μπορώ να κάνω upgrade από pentium 4 540J (prescott) σε κάποιον επεξεργαστή ο οποίος να υποστηρίζει 64bit. Γνωρίζω ότι η μητρική μου είναι λίγο παλιά αλλά το περίεργο είναι ότι ενώ απο την υποστήριξη της Asus μου είπαν οτι το mobo P5AD2 Deluxe δεν υποστηρίζει τον pentium dual core E5400: E-SHOP.GR: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5400 2.70GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX, διάβασα απο αυτό το link: CPU-Upgrade: ASUS P5AD2 Deluxe cpu support and features ότι υποστηρίζεται.

Τι ακριβώς συμβαίνει δεν έχω καταλάβει, πάντως αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή ακομα καλύτερα το έχει τεστάρει ας μου πει την γνώμη του.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Φαίνεται να τον υποστηρίζει... καλού κακού πάντως κάνε ένα update στο bios πριν κάνεις την αλλαγή....

Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με μία abit με το 680i και δεν μου αναγνώριζε τον 6300 που πήγα να βάλω γιατί ήταν στα 45nm ... αλλά με φλασάρισμα του bios διορθώθηκε..

Link to comment
Share on other sites

Αυτό μου φαίνεται φίλε Νε0, απλώς με παραξενεύει η απάντηση του υπέυθυνου της ASUS, αλλά αν το σκεφτώ καλύτερα αυτόν τον συμφέρει να αγοράσω καινούργιο mobo, εμένα δε να κάνω φτυνό upgrade με 60 euro, so simple!

Όσο για το φλασάρισμα της bios άσχετα με τον cpu ugrade πρέπει κάποια στιγμή να το κάνω και αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε c3p0 τελικά τί έκανες,το δοκίμασες?

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η αναβάθμιση γιατι έχω το ίδιο mobo...

Φίλε mamis,

δεν προχώρησα στην αγορά της cpu, διότι τελικά διαπίστωσα ότι η απόδοση που θα κέρδιζα σε σχέση με τα λέφτα δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή, ξέρεις προβλήματα συμβατότητας και σταθερότητας τα οποία σε οδηγούν σε περισσότερα προβλήματα.

Αν το προσπαθήσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία, να σου επισημάνω ότι ο συγκεκριμένος cpu δεν υποστηρίζεται απο το επίσημο site της asus, έστηλα mail και μου απάντησε τεχνικός.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now