WebHunter

Thermaltake Frio: Η νέα δημιουργία που θα πάρει τα ηνία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake Frio: Η νέα δημιουργία που θα πάρει τα ηνία]http://reviews.hwbox.gr/news/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG]Τα Χριστούγεννα πέρασαν και πλησιάζει απειλητικά ο καιρός όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια νέα σειρά προϊόντων από όλες της εταιρείες. Όλα αυτά θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της CES 2010 που θα λάβει χώρα στις 7-10 Ιανουαρίου και φυσικά θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς φίλους της τεχνολογίας, όπως φυσικά είμαστε και εμείς. Βέβαια, όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν για τα μελλοντικά σχέδια των εταιρειών, και αυτή τη φορά έχουμε κάτι για την Thermaltake. Η εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει τη νέα ναυαρχίδα της στον τομέα την ψύξης, με την επωνυμία Frio.

H νέα ψήκτρα Frio, διατίθεται σε σχήμα πύργου με fins αλουμινίου των 0.5 mm τα οποία συνδέονται με την βάση μέσω πέντε heatpipes σε σχήμα “U” των 8 mm. H ψήκτρα συνοδεύεται από ανεμιστήρα λευκού χρώματος (με μαύρο πλαίσιο) διαμέτρου 120 mm με ταχύτητες λειτουργίες από 1200 μέχρι και 2500 RPM (περιστροφές ανά λεπτό). Παρατηρώντας την Frio μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι διαθέτει αρκετά δανεικά στοιχεία από αντίστοιχες λύσεις της Cooler Master, συνδυάζοντας το μαύρο με μερικά σημεία κόκκινου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Thermaltake Frio θα μπορέσει να υποστηρίξει όλα τα νέα sockets, τόσο της Intel LGA 775, LGA 1156, LGA 1366, όσο και της AMD AM2, AM2+, AM3, αλλά για την τελική επιβεβαίωση θα χρειαστεί να περιμένουμε την CES 2010. Μέχρι τότε περάστε υπέροχα τον ελεύθερο χρόνο σας, και θα σας περιμένουμε εδώ με νεότερα!

[img_ALT=Thermaltake Frio: Η νέα δημιουργία που θα πάρει τα ηνία]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b375ce25292d.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν σου φαίνεται πώς έιναι όλες στο ίδιο στύλ, είναι όντως όλες ίδιες.

Έτσι έιναι το εμπόριο. Ότι είναι καλό, αντιγράφεται, βγαίνει σε φτηνό,βγαίνει σε ακριβό,βγαίνει σε άλλο χρώμα, βγαίνει ίδιο σε άλλο όνομα και συσκευασια.

Εμένα μου θυμίζει CoolerMaster V8, και το όνομα της μου θυμίζει τον Crio σε φλώρικη έκδοση :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Όντος ρε παιδιά και εγώ βαρέθηκα να βλέπω σχεδόν ίδιες ψυκρεσ αλλα μην ξεχναμε οτι τα περιθώρια για βελτίωση στην ψύξη έχουν στενέψει οπότε η εταιρίες το ρίξανε στην μόστρα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now