WebHunter

Foxconn presents Pine Trail motherboards: D41S & D51S Mini-ITX

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Foxconn presents Pine Trail motherboards: D41S & D51S Mini-ITX]http://reviews.hwbox.gr/news/foxconn.jpg[/NEWS_IMG]Σε λίγες μέρες η Intel μαζί με άλλα παιχνίδια σκοπεύει να διαθέσει τους νέους επεξεργαστές Atom για low-end συστήματα και σίγουρα αρκετοί κατασκευαστές θα παρουσιάσουν δικές τους προτάσεις πάνω στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η Foxconn, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες μητρικών και υποσυστημάτων, μπορεί ακόμα να μην έχει διαθέσει το δικό της netbook βασισμένο σε Atom CPU, ετοίμασε, ωστόσο, δυο νέες μητρικές για να υποδεχτούν το νέο δημιούργημα.

Πρόκειται για λύσεις mini-ITX, οι οποίες μπορούν να δεχτούν τον μονοπύρηνο Intel Atom D410 (D41S) και τον διπύρηνο D510 (D51S), χρονισμένοι στα 1.66 GHz. Οι δυο μητρικές, D41S και D51S, διαθέτουν δυο slots για μνήμες DDR2-800 MHz με υποστήριξη μέχρι και 4 GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 3150, μια θύρα PCI και τρείς υποδοχές για συσκευές Sata II.

Οι μητρικές εξασφαλίζουν παθητική και ενεργητική ψύξη, παρέχουν ήχου 5.1 καναλίων, Gigabit LAN και έξοδο γραφικών D-Sub. Αναμένονται να κυκλοφορήσουν στα καταστήματα σε περίπου δυο εβδομάδες, βέβαια η ενδεικτική τους τιμή παραμένει ακόμα άγνωστη.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now