WebHunter

InnoDisk Matador II: Έρχονται και άλλοι PCI-Express SSDʼs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=InnoDisk Matador II: Έρχονται και άλλοι PCI-Express SSDʼs]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Την αρχή έκανε η OCZ και η Fusion-IO μετά πρωτότυπα μοντέλα δίσκων SSD βασισμένα σε διασύνδεση τύπου PCI-Express x8, μιας και το πρότυπο Sata II (3.0 Gbps) δεν επαρκούσε για να καλύψει τις απαιτήσεις του bandwidth. Στο χώρο αυτής της κατηγορίας αποθηκευτικών λύσεων υπεισέρχεται και η InnoDisk, εταιρεία γνωστή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τις λύσεις σε αποθηκευτικά μέσα, με την νέα πρόταση της Matador II.

Το Matador II είναι βασισμένο στο πρωτόκολλο επικοινωνίας PCI-Express x8 και καταφέρνει να μεταδώσει δεδομένα με απίστευτες ταχύτητες. Σε μετρήσεις που έγιναν από την ίδια την εταιρεία διαπιστώθηκε ταχύτητα της τάξης των 800 MB/sec ανάγνωσης και 600 MB/sec εγγραφής δεδομένων. Ο δίσκος διαθέτει μνήμες τύπου SLC και προορίζεται για βιομηχανική χρήση.

Βέβαια, όλα αυτά είναι ακόμα πολύ πρώιμες πληροφορίες, οπότε δεν μπορούμε να σας γνωστοποιήσουμε κάποια ενδεικτική τιμή ή ημερομηνία διάθεσης στην αγορά. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι το Matador II θα διατεθεί σε χωρητικότητες από 128 GB μέχρι και 2 TB.

[img_ALT=InnoDisk Matador II: Έρχονται και άλλοι PCI-Express SSDʼs]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b39cded74020.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now