GoriLLakoS

Inside @ Box : The BIOS Collection Thread !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=987&stc=1&thumb=1&d=11%20%2098494508[/wrapleft]Να 'μαστε πάλι στην πρώτη σελίδα! Προκειμένου να κρατάμε τα μέλη μας πιο ενημερωμένα όσον αφορά της μητρικές τους και πιο συγκεκριμένα τα Bios των μητρικών τους που αποτελούν και την "ραχοκοκκαλιά" του συστήματος τόσο των απλών χρηστών όσο και των περισσότερο ή λιγότερο overclocker, έχουμε δημιουργήσει ένα θέμα με όνομα "The Bios Collection Thread" μέσα στο οποίο προσθέτουμε Bios όσο πιό γρήγορα τα βρίσκουμε !

Βοηθήστε μας να την ανανεώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε , βρίσκοντας ή προσθέτοντας και εσείς Bios, για να κρατήσουμε την κοινότητα όσο το δυνατόν πιό ενημερωμένη γίνεται !

*Σύντομα το θέμα θα χωριστεί ανάλογα με τις εταιρίες για την δική σας αλλά και δική μας ταχύτερη έυρεση των νέων bios !

**Σχολιάστε μαζί μας τα bios που δοκιμάσατε για να βοηθήσετε τους επόμενους ή να τους αποτρέψετε απο την επιλογή ενός "προβληματικού" bios !

***Άμα ψάχνετε απεγνωσμένα ένα νέο ή παλιό Bios, ενημερώστε μας , και μπορεί να το βρούμε για εσάς !

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο ρε bill φοβερη ιδεα!!!:drinks:

Προσωπικα με τη PK Deluxe δεν προλαβα να πολυασχοληθω μιας και καηκε το καλοκαιρι..Τωρα με τη Blitz Formula μπορω να πω πως απο το 1101 μεχρι το 1302 Bios που ειναι και το τελευταιο, εχουνε σημειωθει πολλες αλλαγες..Οποτε προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους να περασουν το τελευταιο!!!!:shades:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now