GoriLLakoS

[CES 2010] Asus Rampage III Extreme X58 MotherBoard

Recommended Posts

παίδες καλώς σας βρίσκω πάλι! εχτές παρέλαβα την καινούρια RIIIX αφού η προηγούμενη βγήκε πε:D το λοιπόν! με ίδιες ρυθμίσεις στο bios και με το ίδιο bios 0860 με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη ο 980χ για τα 136χ31 με HT=ON δεν παίζει ποια με 1,33 vcore τώρα ζητάει 1,37:( δεν καταλαβαίνω το γιατί? όπως και οι θερμοκρασίες του Northbridge και του Southbridge είναι 10 βαθμοί πάνω 60-60

νομίζω ότι τελικά έκανα λάθος επιλογή επρεπε να παω σε MSI

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση σε οσους εκαναν πρωτοι unbox το R3E.Το φωτιζομενο ταμπελακι της ROG ηταν εκτος της βασης του δλδ κρεμοταν και το κολησατε?Η ηταν ηδη πανω κολημενο?Επισης στην θυρα κατω αριστερα για front panel audio εχετε επιχειρισει να την συνδεσετε?το λεω γιατι τα καπασιτορς ειναι τοσο κοντα στα πινς και δεν μπαινει μεσα το φις.

Link to comment
Share on other sites

όχι το φωτιζόμενο λογότυπο ROG πρέπει να είναι κανονικά στη θέση του αν όχι τσέκαρε το mobo και αν δεν έχει κανένα άλλο ψεγάδι τότε OK! μπορεί να έτυχε να ήταν ξεκολλημένο, τώρα όχι μόνο για το panel audio που μπαίνει βέβαια αλλά και όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν και βγαίνουν πολύ δύσκολα! προσωπικά και από τις 2 REXIII που δοκίμασα έχω ξενερώσει τελείως με την ASUS και το λέω αυτό γιατί η REX1 ήταν το ποιο τέλειο υπερπλήρες 775 mobo. στην 3? που είναι η X-fi οι ψύκτρες είναι μόνο για μόστρα ζεματάει θα μπορούσαν να αφήσουν λίγο περισσότερο κενό ανάμεσα στο πρώτο pci και στο north επίσης δεν βρίσκω την επαναφορά bios απο το ενα στο αλλο τσιπ! το lcd poster που είναι ωαιο! γιατί σε επιλεγμένους ocερς??? σκατά κι αποσκατα κοπανάω το κεφάλι μου γιατί δεν άκουσα τα παιδιά που έλεγαν MSI!

Link to comment
Share on other sites

Προς το παρον αυτα εντοπισα ξεκολλιμενο ROG και στραβωμενα καπασιτορς προς τα pins για front panel audio.Το λογοτυπο ROG ειχε ομως πανω την κολα του αθικτη και το εβαλα στην θεση του.Επισης τα γραμματακια της ASUS στο southbringe εμειναν πανω στην ζελατινα καθως την τραβιξα.Τι να πω?ξενερα μεχρι αηδιας.Και δυστηχως δεν μου εχουν ερθει ακομα οι μνημες για να δω αν δουλευει κιολας το mobo ποιος ξερει τι αλλο θα βρω πανω του μετα.

Link to comment
Share on other sites

0002 το καλητερο bios που εχει βγαλει μεχρι σημερα η asus bclk 235+ pi32m ανετα uncore 4900+ και μνημες 1000+ με 7-7-7-20-60-1t

RampageIII-Extreme-ASUS-0002.rar

καντε δοκιμες με το ρευμα του cpu pll

Αυτο φιλε tsan δεν υπαρχει στο site της asus.Ειναι κανα beta τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

παίδες λίγο help! τη ΔΕΥΤΕΡΑ, αν είναι δυνατόν δηλαδή! πάω για rma για 2ρη φορά την RIIIX. λοιπόν ενώ η πρώτη με το load line calibration στο full έδινε vdoor αν το λέω σωστά, 0.04v. αυτή με load line calibration στο full δίνει μόλις 0,015v μετρημένα με πολυμετρο! bios είμαι με αυτό που δοκίμαζα τελευταία φορά και την προηγούμενη 860 αλλά και με άλλα bios που δοκίμασα το πρόβλημα δεν λύθηκε. αρχίζω να πιστεύω ότι έχω μαλακομαγνητη!:D μου τρέχουνε όλες οι μουφες ρε γαμώτο! τι άλλο να φταίει πάλι?

Link to comment
Share on other sites

Το πιθανοτερο ειναι οτι μαλλον δεν ξερεις καλα την μητρικη σου ακομα ;) και κυριως οτι παιζεις με αερα. Τι περιμενεις να κανεις κατακαλοκαιρο με αερα; Εδω εμενα ο 920 δεν παιζει στα 4 με τη ζεστη που εχει, οταν ειναι σε αερα. Κατσε διαβασε ολο το manual, μαθε τη μητρικη και μετα ξεκινα να παιζεις. ειληκρινα αν πηρες 980Χ και r3x για να παιζεις με αερα, ε τοτε sorry αλλα εκανες μια παρα πολυ κακη αγορα.

Σημερα εβγαλα 240 bclk benchable wprime32 και 238 wprime 1024 με τον 920 μου, δεν ειχα πολυ αζωτο ομως οποτε απο δευτερα θα εχει επαναληψη.

Link to comment
Share on other sites

λες να έχει μεγάλη διαφορά από την πρώτη που μόλις αντικατέστησα? δεν νομίζω το mobo το ξέρω καλά όλα τα ίδια και bios, cpu ριθμεισεις bios και μνήμες το μόνο που διαφέρει είναι το vdoor! το αλλο που λες βρε euklidi τι θα πει κατακαλόκαιρο δεν ανέφερα 7g συχνότητα μια νορμάλ 136χ31 (4,2) εκεί έπαιζα με την προηγούμενη με 1,33 vcore τώρα το αν πείρα 980χ και RIIIX νομίζω είναι δικαίωμα μου! με πειράζει πάντα όταν μου το λένε αυτό!και συγνώμη αν γίνομαι κακός!σίγουρα όχι για τους ίδιους λόγους που που θα το <<αγόραζε>> κάποιος extreme ocερ αλλά ο καθένας μας έχει τους δικούς του λόγους που κάνει μια αγορά και είναι απόλυτα σεβαστοί!

Link to comment
Share on other sites

Η δουλειά του vdroop control ή loadline calibration ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε είναι να κρατάει το ρεύμα του επεξεργαστή σταθερό, όσο πιο κοντά γίνεται στην τιμή που ορίζουμε εμείς μέσω του bios. Οι τιμές που αναφέρεις εσύ τι ακριβώς είναι ? γιατί με μπέρδεψες λίγο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now