Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Radeon R5870 Lighting & R5850 Cyclone]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Επιτέλους, μετά απο πολλές υποσχέσεις απο μεριάς MSI, στην CES πήραν σάρκα και οστά οι υλοποιήσεις Lighting και Cyclone για τις Radeon HD5870, δυστηχώς όχι σε Live Demo !

Η ναυαρχίδα της MSI έρχετε με το όνομα Radeon R5870 Lightning και είναι βασισμένη στον 40nm πυρήνα της AMD/ATi "Cypress" ! Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι κατασκευασμένη επάνω σε ένα 10-Layer PCB με την ταχύτητα του πυρήνα να φτάνει τα 1000MHz και η τροφοδοσία της να προέρχεται απο ένα 15-phase digital PWM κύκλωμα και 2x 8-pin PCI-Express 2.0 power connectors ! Για να κρατιέται χαμηλά η θερμοκρασία σε αυτήν την κάρτα, η MSI την έχει εξοπλίσει άρτια με μια ψύκτρα που ονομάζει “Twin Frozr II thermal design with SuperPipe technology” . Η Twin Frozr II λοιπόν διαθέτει 2 Fan των 8cm έκαστο, 5 HeatPipes και μια σειρά υψηλής πυκνώτητας Fins για την αποτελεσματική διάσπαση της θερμότητας που δημιουργεί η ο πυρήνας, οι μνήμες και η περιοχή που έιναι το PWM της κάρτας .

Μια φωτογραφία της MSI Radeon R5870 Lighting

[img_ALT=MSI Radeon R5870 Lighting]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54b492462da559.jpg[/img_ALT]

Άλλη μια νέα έκπληξη ήταν η εμφάνιση της MSI Radeon R5850 Cyclone η οποία είναι επίσης βασισμένη επάνω σε πυρήνα στα 40nm με την κωδική ονομασία "Broadway". Η συγκεκριμένη κάρτα διαθέτει μια ψύκτρα με έναν μεγάλο 9άρη ανεμιστήρα ο οποίος έχει την ικανότητα να παράγει το μισό θόρυβο απ'ότι λένε τα spec του όταν έιναι σε Ultra-Low RPM Mode. Σαν αποτέλεσμα αυτό έχει πώς η R5850 Cyclone μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την καθημερινότητα όσο και για αρκετό Overclocking !

Μια φωτογραφία της MSI Radeon R5850 Cyclone

[img_ALT=MSI Radeon R5850 Cyclone]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54b492462c5e37.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμαστε τι εκανε η σειρα lightning με 275GTX δε μπορω να φανταστω τι θα μπορει να κανει αυτη η καρτα η ακομα ο συνδυασμος 2/3 fire στα σωστα χερια....

Link to comment
Share on other sites

πππςςςςς...!!! Η Lightning τα σπάει!! :kiss:...

Πολύ όμορφη... Τούμπανο... Δεν κάναν τπτ benches να δούμε ενδεικτικά νούμερα? Άραγε η Gigabyte θα ακολουθήσει βγάζοντας SuperOverclock έκδοση και εδώ???

Link to comment
Share on other sites

λογικά 399...

το θεμα είναι πότε θα σκάσει. Πρίν τις νέες nvidia? :hehe:

Aσε τη λογικη Ανεστη γιατι στο Ελλαδισταν ποτε δε ξερεις.

Εγω λιγουρευομαι την 5870 vapor x εδω και ποσο καιρο...και ουτε σε καταστηματα τη βρησκεις...και οταν τη βρησκεις βλεπεις οτι την εχουν 500 ευρα+++icon9.gif

Link to comment
Share on other sites

Στο πλαισιο δεν ειχε ερθει...αναμενοταν - και ειχα παρει και τηλεφωνο για να το σιγουρεψω...Ποτε δεν ηρθε...Εκτος κι αν φεραν 1 κομματι και δε το προλαβα...τι να πω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now