c3p0

Επιλογή Μητρικής για μικρό Graphics Workstation

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ποιά μητρική προτείνεται για να στηθεί πάνω της ένα σύστημα επεξεργασίας γραφικών 2d, 3d, rendering, after effects, photoshop, premiere, flash, animation, 3δ studio max.

Για κάρτα γραφικών επιλέγω την PNY Quadro FX 1800 SVGA (VCQFX1800-PCIE-PB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr. Για cpu επιλέγω τη σειρά i7 9xx. Για ram επιλέγω 6x2GB=12GB DDR3.

Καλό θα ήταν να προτείνει κάποιος που έχει δοκοιμάσει την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Ζητώ μια Mobo η οποία να συνεργάζεται άψογα με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Το σύστημα θα είναι απομωνομένο, δε θα υπάρχει ούτε antivirus αλλά ούτε και internet, δλδ θα εγκατασταθούν μόνο εφαρμογές graphics. Για το κόστος του συστήματος δεν θέτω όρια, ότι γνωρίζεται παραθέστε το.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει κάποια μητρική που να μη συνεργάζεται με την Quadro FX 1800 - το θέμα είναι ότι προφανώς αποζητάς τη μέγιστη σταθερότητα, οπότε μάλλον πηγαινοντας σε μια μητρική της σειράς Workstation της ASUS (P6T6 Revolution / P6T7 SuperComputer), θα είσαι άψογος.

Εγώ έχω τη Revolution και έχω δοκιμάσει πάνω της την FX 4800 και την FX 580, μια χαρά δούλευαν και οι δύο. Αν θες κάτι παραπάνω από δυνατότητες στη μητρική, μπορείς να πας σε USB 3.0 / SATA-3 6.0 Gbps, οπότε κοιτάς κάτι σε ASUS P6X58 (καπως ετσι τη λενε) και τη GIGABYTE GA-X58A-UD7 :)

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή κάθε εταιρεία έχει και κάποιες σειρές αποκλειστικά για workstation συστήματα και όχι για γενική χρήση (desktop, internet, gaming)? Όπως η asus την ένδειξη ws στην σειρά p6? Δυσκολεύομαι να εμπιστευθώ άλλη μητρική εκτος απο asus, το γιατί δεν ξέρω, πάντα τις προτιμούσα. Καλές οι προτάσεις σου και κυρίως για ευέλικτα συστήματα.

Δλδ δεν υπάρχουν μητρικές που απευθύνονται αποκλειστικά για επεξεργασία γραφικών όπως ισχύει με τις κάρτες γραφικών ε (aka Quadro)?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now