WebHunter Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 [NEWS_IMG=nVidia Fermi 100: Δεν υπάρχει, αλλά θα πάρετε μια δώρο…]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν, ίσως, από τις σημαντικότερες μέχρι τώρα live επιδείξεις της nVidia μπροστά σε κάμερα και τις δυνατότητες που έχει το νέο της chip, Fermi 100 (GT300). Βέβαια η CES 2010 πέρασε πολύ γρήγορα, όπως και τα video που ανέβηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες, και φυσικά η nVidia θέλει να ευχαριστήσει περισσότερο του πιστούς της οπαδούς συμμετέχοντας σε άλλη μια έκθεση. Αυτή τη φορά θα τροφοδοτήσει μερικά από τα συστήματα του PDXLAN 15, που είναι ένα LAN Party που τρέχει από 15 μέχρι και 18 Ιανουαρίου. Τα μέλη του nVidia Club SLi θα μπορέσουν να διαγωνιστούν αυτές τις ημέρες σε αυτό που αγαπούν περισσότερο και φυσικά να υποβάλλουν τις γνώμες τους για την νέα κάρτα της nVidia. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν οι χρήστες, είναι να δείξουν με μοναδικό τρόπο πόσο ενθουσιασμένοι είναι με την έλευση του GF100. O τυχερός νικητής θα αποκτήσει μια ολοκαίνουρια κάρτα nVidia Fermi 100, βέβαια θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να γίνει διαθέσιμη, πάνω κάτω μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Συμμετέχετε και εσείς; [img_ALT=nVidia Fermi 100:Δεν υπάρχει, αλλά θα πάρετε μια δώρο…] http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b4c7445d0a80.jpg[/img_ALT] Διαβάστε περισσότερα εδώ . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 βλέπει πολύ μπροστά η Nvidia.... δεν με συγκινούν καν αυτά που κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator77 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 μας εχουν ζαλισει πια, το πηρα αποφαση για μια 5870 τωρα ετσι για μια υποβαθμιση κ μετα εννοειται φερμι να σπασει η μονοτονια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ένα..... ελαφάκι για την nvidia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiorgos Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ''Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν οι χρήστες, είναι να δείξουν με μοναδικό τρόπο πόσο ενθουσιασμένοι είναι με την έλευση του GF100. O τυχερός νικητής θα αποκτήσει μια ολοκαίνουρια κάρτα nVidia Fermi 100, βέβαια θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να γίνει διαθέσιμη'' Ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι, δεν εξηγηται αλλιως. Καλα απορω πως και οι ιδιοι οι συμμετεχοντες δεν τους εχουν κραξει ακομα!!!! Α στον γερο-@#8^&**$ ρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stringkiller_gr Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Αν κάνεις γιατί δεν βγήκε ακόμα η κάρτα έχεις ελπίδα? είναι αληθινό βίντεο από τα γραφεία τις nVIDIA τραβηγμένο πριν από τα Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_o/c Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 :hehe: Fermi Κουράστηκα... τα επεισόδια συνεχίζονται μετά το σύντομο διάλειμμα των διακοπών Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThReSh Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 all aboard the fail train people! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Εγω παντως την τσιμπησα χθες την 5870. Βαρεθηκα να περιμενω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMsHs Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά ... κάνει θόρυβο η 5870 γιατί είμαι και έγω έτοιμος να πάρω μια asap ... Περιμένω μήνες τώρα την Vapor-X αλλά δεν την βλέπω να έρχετε σύντομα. Το υπόλοιπο σύστημά μου είναι στα -25DB και δεν θέλω να έχω κάρτα γραφικών που να κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trabakoulas Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ρε ουστ με τις 5870's σας, να φύγετε να πάτε αλλού ρε, εδώ είναι για nvidia η ενότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebHunter Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Γραμμένη την εχουν προ πολλού την nVidia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcb.gr Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 εγώ θα συνενώσω με τον trobakoylas έτσι για να έχει ο διάβολος συνήγορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzibit Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 βλέπει πολύ μπροστά η Nvidia.... δεν με συγκινούν καν αυτά που κάνει Από ποιά ταινία είναι αυτή η σκηνή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Der Untergang - The Downfall Link to comment Share on other sites More sharing options...