George_o/c

Η Point of View αποκαλύπτει μια Pine Trail board και το νέο Mobii miniPC!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Point of View αποκαλύπτει μια Pine Trail board και το νέο Mobii miniPC!]http://reviews.hwbox.gr/news/point_of_view.jpg[/NEWS_IMG]Η Ολλανδική Point of View ανακοίνωσε δυο καινούρια προϊόντα που εκμεταλλεύονται την νεότερη πλατφόρμα Pine Trail της Intel. Πρώτα από όλα, έχουμε μια mini-ITX μητρική κάρτα που είναι εξοπλισμένη με το NM10 chipset. Τα χαρακτηριστικά της ακολουθούν πάνω-κάτω τα standards που επιβάλλει η αγορά, δηλαδή 1.66GHz Atom D510 CPU, δύο θύρες SATA 3.0 Gbps, μία PCIe, δύο DDR2, Gigabit Ethernet, 5-κάναλο ήχο και μια θύρα εξόδου D-Sub. Η συγκεκριμένη θα γίνει διαθέσιμη με την κάρτα γραφικών GeForce 210 (PCI-Express x1 interface) - πράγμα που θυμίζει αρκετά την κίνηση της Zotac.

Το δεύτερο προϊόν που παρουσίασε η Point of View, ονομάζεται Mobii miniPC D510. Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πρόκειται για Compact Desktop που βασίζεται στην παραπάνω μητρική. Ο επεξεργαστής όπως ήταν φυσικό παραμένει ίδιος, ενώ το motherboard εμπλουτίστηκε με 2GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 320GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 3150 και 8x DVD-Writer. Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο αγοραστής θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει στο bundle και μια GeForce 210 PCIe x1.

Στην προσπάθειά της να πρωτοτυπήσει, η Point of View θα λανσάρει ακόμα δύο NVIDIA κάρτες γραφικών με PCIe x1 interface, την GeForce GT 220 και την GeForce GT 240.

[img_ALT=Η Point of View αποκαλύπτει μια Pine Trail board και το νέο Mobii miniPC!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5112f817405.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Η Point of View αποκαλύπτει μια Pine Trail board και το νέο Mobii miniPC!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5112f8223c2.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now