WebHunter

Airnergy: ή αλλιώς ένας τρόπος να φορτίσετε τις μπαταρίες σας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Airnergy: ή αλλιώς ένας τρόπος να φορτίσετε τις μπαταρίες σας]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από τις πολλές τεχνολογικές δυνατότητες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συνήθως με μια και μόνο απλή κίνηση του χεριού μας, χωρίς πολλές διαδικασίες. Βέβαια, αν και όλα πλέον έγιναν φορητά, ακόμα δεν καταφέραμε να λύσουμε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα … την αστείρευτη πηγή ενέργειας για τα τεχνολογικά μας gadgets (κινητά, mp3, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές κτλ.) . Την λύση στο θέμα αυτό έρχεται να φέρει μια νέα καινοτομία από την εταιρεία RCA, που φυσικά είχε προηγηθεί από τον N. Τέσλα, και καλείται Airnergy.

Ένα άλλο πράγμα που υπάρχει σε αφθονία στις μέρες μας είναι η ύπαρξη ασύρματων δικτύων (WiFi) σχεδόν παντού γύρω μας, γεγονός που εκμεταλλεύεται το Airnergy μας για να παράγει “σχεδόν” δωρεάν ενέργεια, ώστε να φορτίσει και να τροφοδοτήσει τις περισσότερες φορητές συσκευές μας. Ποιος είπε τελικά ότι το WiFi μονάχα αδειάζει τις μπαταρίες μας; Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή είναι ικανή να φορτίσει ένα κινητό τηλέφωνο Blackberry από το σημείο που έχει 30% περίσσευμα ισχύος μέχρι την πλήρη φόρτιση σε μόλις 90 λεπτά.

Η συσκευή διαθέτει μια μπαταρία και λειτουργεί όλη την ώρα, άρα η φόρτιση οποιαδήποτε στιγμή δεν θα είναι πρόβλημα, εκτός και αν είστε σε περιοχή που οποιαδήποτε δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης. Πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, και το κόστος απόκτησης της θα είναι, μόλις, $40! Τι καλύτερο, δωρεάν φόρτιση καθʼ οδόν…

[img_ALT=Airnergy]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b58c29156cee.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Airnergy battery]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b58c29167ae4.jpg[/img_ALT]

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=IMMbihbeIls&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=IMMbihbeIls&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα να δεις. Άνθρωποι με όραμα, που κάποτε συλλαμβάνουν μια ιδέα η οποία φαίνεται πολύ μακρινή, που σιγά-σιγά προχωράν προς μια κάποια υλοποίηση και πριν το καταλάβεις παρουσιάζεται κάτι τέτοιο το οποίο είναι και σε τέτοια τιμή. Βέβαια απέχει ακόμα από το να λειτουργούν οι μεγάλες συσκευές (τηλεοράσεις και τέτοια) ασύρματα, αλλά, κοντός ψαλμός.

Link to comment
Share on other sites

καλα.....οταν οι αλλοι τρωγαν βελανιδια...

αυτα τα πραγματα εχουν βρεθει απο τον Tesla οπως ειπε και ο φιλος τον οποιο φαγανε επειδη ηθελε να εχει ολος ο κοσμος δωρεαν ηλεκτρισμο.

επισης εφαρμογες υπαρχουν χιλιαδες..ας ψαξει καποιος στο youtube για tesla coil.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now