Toxic

First Blood (Dry ice session)

Recommended Posts

Σημερα θα κατεβω και εγω κατω απο το 0 και θα ηθελα να μοιραστω τις εμπειριες μου με ολο το κουτι για να τραβηξω και αλους κατω απο το 0. Μερικες φωτογραφιες για αρχη απο το setup 1204-albums18-picture49.jpg

1204-albums18-picture50.jpg

1204-albums18-picture48.jpg Moar coming today!

Link to comment
Share on other sites

ΕΧθες το βραδυ ημουνα πτωμα οποτε γραφω σημερα.Αρχισαμε καλα σχετικα ψαχνοντας το max validation και πιασαμε εως τα 5450 ενω εχω και ενα σσ απο 5500+. Μετα μπηκαμε στα xp για λιγο 2d αλλα αυτα εγιναν αμεσως corrupt.Συνεχισαμε στα 7.Βγαλαμε 03 στα 5250 και πηραμε 87 χιλιαδες περιπου.Μετα αρχισε το θεατρο του παραλογου.Το οινοπνευμα π ειχαμε μεσα υπερχυλισε και εγινε η μητρικη θαλασσα.Βγαζουμε σκουπιζουμε στεγνωνουμε .Οκ .Η μητρικη αρχισε να λεει μ@λ@κιες και να χτυπαει λεγοντας κατι για over cuurent usb , δεν θυμαμαι ακριβως.Μετα δν μπορουσαμε να benchαρουμε 05 ουτε στα 4,8.Υστερα ξανα πλυμμηρισαμε , ξανα στεγνωμα αλλα μετα no boot .υστερα απο 100 προσπαθειες bootαρε και αρχισε να τραγουδαει :

Δεν κανω οτι θες

να πας να γ@μηθεις,

αρκει το παριζακι μου να ειναι υφαντης ο ο ο

.Το κλεισαμε .Βγαζοντας την μητρικη λυγισαν και μερικα pins π τα εφτιαξα ευτυχως αλλα δεν ξανα εδωσε σημα. Οποτε rip kai rma.Και τωρα μερικες pics και αργoτερα τα σκορς γιατι δν μπορω να τα βγαλω απο τον σκληρο ειναι σατα2.

img3047o.th.jpg

img3043a.th.jpg

img3049o.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν θέλει τόσο οινόπνευμα/ασετόν! Επίσης, όταν βλέπεις ότι το κάνιστρο πάει να full-άρει και να πλημμυρίσεις όπως συνέβη στην περίπτωσή σου, πάρε ένα μεγάλο πινέλο (με παχύ τρίχωμα) και βούτα το πάνω κάτω ώστε να πετάγεται από 'δω και από 'κει ο πάγος που βράζει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now