Recommended Posts

[NEWS_IMG=Super Talent TeraDrive FT2]http://reviews.hwbox.gr/news/supertalent.jpg[/NEWS_IMG]Η Super Talent ανακοίνωσε επίσημα ένα Solid-State Drive που ακούει στην ονομασία TeraDrive FT2. Εξοπλισμένος με τον SandForce SF-1500 controller, ο νέος 2.5" SSD έρχεται με MLC (Multi-Level Cell) ή SLC (Single-Level Cell) NAND Flash Memory, SATA 3.0 Gbps (SATA II) Interface, MTBF (Mean Time Before Failure) μεγαλύτερο από 1.000.000 ώρες και ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων σε ανάγνωση και εγγραφή μέχρι και 250MB/s.

"Κατασκευάσαμε τον TeraDrive FT2 ώστε να προσφέρουμε στο αγοραστικό κοινό υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία σε εφαρμογές server, κυρίως όπου απαιτείται γρήγορο random access σε μικρά αρχεία", είπε ο Joe James, Διευθυντής του τμήματος Marketing στην Super Talent.

οι SuperTalent TeraDrive FT2 SSDs κινούνται σε ευρύ φάσμα χωρητικοτήτων, από 50GB μέχρι 400GB για τα MLC μοντέλα και από 50GB μέχρι 200GB για τα SLC μοντέλα. Αυτές τις μέρες γίνεται το sampling, ώστε να είναι έτοιμοι για κυκλοφορία μέχρι τον Μάρτιο.

[img_ALT=Super Talent TeraDrive FT2]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5b5976334ac.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

...κι ο χορός των SSD καλά κρατεί... Άντε να βγαίνουν περισσότερα ποιοτικά προϊόντα και να πέφτουν οι τιμές... να πάρει και ο φτωχός λαός... :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now