George_o/c

Έφτασε η δεύτερη γενιά Verbatim Micro USB Drives!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έφτασε η δεύτερη γενιά Verbatim Micro USB Drives!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Η Verbatim αποκάλυψε την δεύτερη γενιά Micro USB Drives της, διαθέσιμα σε ευρεία γκάμα ζωντανών χρωμάτων και χωρητικοτήτων. Τα drives είναι πραγματικά μικροσκοπικά, με το μήκος τους να φτάνει μετά βίας τα τρία εκατοστά και το πάχος τους να μην ξεπερνά αυτό ενός κέρματος του ενός ευρώ. Παρόλα αυτά όμως διαθέτουν άπλετο χώρο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας, μέχρι και 32GB για να είμαστε ακριβείς!

Στην δημιουργία τους επιστρατεύτηκε η τεχνολογία κατασκευής System-in-Package (SiP) με την βοήθεια της οποίας ενσωματώνονται διάφορα ηλεκτρονικά τμήματα μέσα σε ένα robust. Το περίβλημά τους είναι καλά σφραγισμένο πράγμα που σας εξασφαλίζει την ανοχή των drives στην σκόνη, το νερό ή το στατικό ηλεκτρισμό. Όλα τα παραπάνω καθιστούν τα νέα Verbatim Micro USB Drives μια από τις μικρότερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στην αγορά.

Όλα τα Verbatim Micro USB Drives υποστηρίζουν Windows (συμπεριλαμβανομένων των 7), Mac και Linux λειτουργικά συστήματα, προσφέροντας έτσι απεριόριστη συμβατότητα και την δυνατότητα να μεταφέρετε τα αρχεία σας από και προς οποιοδήποτε σύστημα. Τα πολύχρωμα drives ("Sun kissed Yellow", "Eucalyptus Green", "Hot Pink", "Caribbean Blue" και "Volcanic Orange") έχουν χωρητικότητα 4GB και τιμή 14.8?, ενώ τα μαύρα drives είναι διαθέσιμα σε χωρητικότητες 2, 4, 8 και 16GB με τιμές 9.1?, 14.8?, 22.8? και 39.99? αντίστοιχα. Η τιμή του 32GB stick προς το παρόν παραμένει άγνωστη. Πριν κλείσουμε να αναφέρουμε ότι το πακέτο τους είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού κατασκευάστηκε με 90% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με τα συνηθισμένα.

[img_ALT=Έφτασε η δεύτερη γενιά Verbatim Micro USB Drives!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5c716ba8b5f.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως οι εταιρίες δεν επιλέγουν να διαφημίσουν τις ταχύτητες των USB τους γιατί τα περισσότερα έιναι αργά,και όταν η μόδα έιναι στα πολύ μικρά USB, ταυτόχρονα και τα ICs τους δεν μπορούν να έιναι γρήγορα ! Ότι έχει μέσα του SLC ή γρήγορο controller έινια λίγο πιο ακριβούτσικα και πιο μεγάλα σε χωρητικότητα !

Ενδιαφέρον να κάναμε ένα review να δούμε ταχύτητες σε πολλά USB Sticks της αγοράς ε? :D

Link to comment
Share on other sites

SLC είχαν παλιότερα μερικά Corsair GT (αυτό των 4GB έπιανε 20+ ΜΒ/sec write) αλλά πλέον δεν συμφέρει κανένα το διπλάσιο+ κόστος για SLC τσιπάκια για +30% παραπάνω επιδώσεις από τα "καλά" MLC, πχ τα νέα CorsairGT έχουν MLC και έχουν 12-15ΜΒ/sec write.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το "παλιότερα" πηγαίνει 2-3 χρόνια πίσω όπου τα απλά 8άρια κόστιζαν 40Ε και τα 16άρια 80+

Πηραμε στην δουλεια εκείνη την εποχή ένα corsair απλό (το μπλέ) 32GB και είχαμε δώσει 130+ Ευρώ και για το Corsair GT 4GB κάπου 45Ε. Τότε περίπου σταμάτησε να βγάζει το GT με SLC.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι όταν πηγαίνω να αγοράσω ένα μικρό USB stick, πάντα επιλέγω βάση της εμφάνισης και του μεγέθους. Δεν πα να μεταφέρει αρχεία και με 0.5MB/s, εμένα να μου αρέσει κι ότι να 'ναι :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now