George_o/c

Coolink Corator DS: Εμφάνιση, επιδόσεις, bundle, τιμή - όλα σε ένα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Coolink Corator DS: Ψύκτρα υψηλών επιδόσεων στα 50?!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]H Coolink ανακοίνωσε σήμερα μια νέα ψύκτρα για τους επεξεργαστές μας, που ακούει στο όνομα Corator DS. Είναι κατάλληλα επανδρωμένη με την αποκλειστική τεχνολογία Gapless Direct Touch (GDT) που επιτρέπει για μια απολύτως χάλκινη επιφάνεια επαφής. Η μεταφορά θερμότητας μεταφέρεται σε νέα επίπεδα μέσω της εκπληκτικής GDT τεχνολογίας. Τέσσερις heatpipes διαμέτρου οχτώ χιλιοστών, σχεδιασμός με διπλά πτερύγια και PWM controlled SWiF2 120άρης ανεμιστήρας αποτελούν ακόμα μερικά features, που χαρίζουν στην Corator DS την απαιτούμενη σταθερότητα μεταξύ τρομερών επιδόσεων και ήσυχης λειτουργίας.

Μες στο πακέτο περιλαμβάνεται και το ακυκλοφόρητο SecuFirm 2 mounting system για AMD AM2/AM2+/AM3 και Intel LGA775/LGA1156/LGA1366 sockets, όπως επίσης και η high-end θερμοαπαγωγική πάστα Chillaramic της Coolink. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό ότι η Coolink Corator DS είναι η ιδανική λύση για όλους όσους ψάχνουν εξαιρετικό performance σε λογική τιμή. Προτεινόμενη τιμή από τον κατασκευαστή στα 49.90?.

[img_ALT=Coolink Corator DS: Ψύκτρα υψηλών επιδόσεων στα 50?!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5c716b58fd0.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Coolink Corator DS: Ψύκτρα υψηλών επιδόσεων στα 50?!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5c716b75d84.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Coolink Corator DS: Ψύκτρα υψηλών επιδόσεων στα 50?!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b5c716b8bdb3.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Τοσα χρονια μονο η thermalright ακολουθουσε την διαταξη αυτη... Μαλιστα η iFX-14 ηταν καλυτερη απο την χιλιοδιαφημισμενη True. Ξεκινησε η noctua και εβγαλε κατι αντιστοιχο (D-14), και τωρα φαινεται οτι ξυπνησαν και οι υπολοιποι. Αντε να δουμε και αλλες λυσεις με 2 towers. Ειναι οτι πιο αποδοτικο υπαρχει μεχρι σημερα.

Link to comment
Share on other sites

Τα πρωτα revs της IFX14 δεν ηταν ιδιαιτερα καλα, η TRUE και η Tuniq τοτε την πατουσαν ευκολα. Μετα βελτιωθηκε βεβαια αρκετα :)

Η Coolink με τη Noctua παντως ειναι απο την ιδια...μηλια :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now