WebHunter

ViewSonic the V3D241wm-LED: Now with 3D features…

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ViewSonic the V3D241wm-LED: Now with 3D features…]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b5ee035acc37.jpg[/NEWS_IMG]Μετά την επιτυχία της ταινίας Avatar που οι περισσότεροι από μας έτυχε να δούμε σε τρείς πλέον διαστάσεις, έρχονται και οι κατασκευαστές οθόνων να μας προσφέρουν το κάτι παραπάνω, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε και από την άνεση του σπιτιού μας το κάτι παραπάνω, τόσο σε ταινίες, όσο και σε παιχνίδια. Η ViewSonic μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι ανακοινώνοντας την V3D241wm-LED οθόνη της, η οποία προσφέρει ρυθμό ανανέωσης εικόνας μέχρι και 120 Hz.

Η ανερχόμενη οθόνη θα έχει διαγώνιο 23.6 ίντσες με LED-Backlit και δυνατότητα απεικόνισης μέχρι και 1920x1080 pixels, υψηλή αντίθεση και θα παρουσιάζει θύρες D-Sub, DVI και HDMI. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου, ωστόσο η τιμή της δεν έχει αναφερθεί ακόμα.

[img_ALT=ViewSonic the V3D241wm-LED]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b5ee035b31a0.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή στην πράξη, για να δούμε 3D το μόνο που χρειάζεται είναι ρυθμός ανανέωσης 2x60Hz ώστε να βλέπει 60Hz το ένα μάτι και 60Hz το άλλο; Αυτό για την τεχνική shuttering glasses; Γιατί δεν παίζουν στο απλούστατο χρωματικό διαχωρισμό...;;;;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now