George_o/c

ASUS Eee Pad: Το Apple iPad καλείται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο εμπόδιο!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Eee Pad: Το Apple iPad καλείται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο εμπόδιο!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]To iPad της Apple καλείται να αντιμετωπίσει ένα ισχυρό ανταγωνιστή που μας έρχεται από την Ταϊβανέζικη κατασκευάστρια εταιρεία μητρικών καρτών και καρτών γραφικών ASUS. Το ASUS Eee Pad επιβεβαιώθηκε πλέον από τον Αντιπρόεδρό της, Eric Chen. Πρόκειται για μία οικονομικά προσιτή tablet λύση, που βασίζεται στο NVIDIA Tegra 2 SoC (system-on-a-chip), το οποίο και ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα στην τεχνολογική έκθεση CES 2010.

Το ASUS Eee Pad έρχεται με οθόνη αφής, απλοϊκό user interface και 3G connectivity - δυστυχώς μόνο αυτά τα τεχνικά features έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Η τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε η ASUS για το συγκεκριμένο προϊόν σίγουρα δεν θεωρείται και τόσο ανταγωνιστική, αφού κοστίζει $130 παραπάνω από το iPad. Προς το παρόν δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μάθουμε πολύ περισσότερα κατά την διάρκεια της CeBIT 2010 τον Μάρτη.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

καλα με τετοια διαφορα τιμης δεν μιλαμε για ανταγωνισμο... Εφοσον η λυση της Asus λειτουργει γρηγορα και χωρις προβληματα δεν βλεπω τον λογο καποιος μη fan της Apple να δωσει 500-800 δολλαρια την στιγμη που θα υπαρχει κατι παρομοιο με 130.

Link to comment
Share on other sites

Τα 130$ πολύ λίγα μου φαίνονται. Ούτε κινητό δεν παίρνεις με τόσο. Το tegra 2 σίγουρα είναι μια καλή βάση για να ξεκινήσεις, αλλά το θέμα είναι να έχει και μια καλή οθόνη και ποιότητα κατασκευής.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, μιλάμε για την Asus. Μας έχει ξεφραγκιάσει με τα netbook της, αλλά να μου στείλει τον κωδικό με το serial των win που μου αφαίρεσε το service της δεν μπορεί :D

Για την μητρική είναι άλλη ιστορία...είδαν πολύ Potential και το εκμεταλεύονται, ειδικά όταν τριγυρνάνε άτομα που λένε, asus είναι, άρα καλή είναι!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now