AMDnord

Η Xilence κυκλοφορεί ακόμη δύο τροφοδοτικά της σειράς XQ

Recommended Posts

[news_img=Η Xilence κυκλοφορεί ακόμη 2 τροφοδοτικά της σειράς XQ]http://reviews.hwbox.gr/news/xilence.jpg[/news_img]Η Xilence μόλις ανακοίνωσε πως θα μεγαλώσει την οικογένεια XQ των τροφοδοτικών της με δύο νέα μοντέλα χαμηλής ισχύος, το SPS-XP350.XQ (350W) και το SPS-XP400.XQ (400W).

Τα νέα PSU είναι βαμμένα σε λευκό χρώμα που σίγουρα θα τα κάνει να ξεχωρίζουν, έχουν πιστοποίηση 80plus Bronze, με απόδοση που αγγίζει το 86%, διαθέτουν ενεργό PFC και έρχονται με πέντε χρόνια εγγύηση.

Ενας ανεμιστηρας των 120mm φροντίζει για την σωστή ψύξη των νέων XQ τροφοδοτικών, κρατώντας παράλληλα σε χαμηλά επίπεδα τον παραγόμενο θόρυβο.

Τα XQ 350W και 400W αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου, με τιμές 59 και 69 ευρώ, αντίστοιχα.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/2304b636adc7e278.jpg" alt="Η Xilence κυκλοφορεί ακόμη δύο τροφοδοτικά της σειράς XQ">

Link to comment
Share on other sites

σε κάποιες περιπτώσεις(νετ καφε και παρόμοιες φάσεις) το 86% σου γλυτώνει κάμποσα λεφτα όταν έχεις πολλά Pc αναμένα τις περισσότερες αν όχι όλες τις ώρες της ημέρας.οπότε πιστεύω πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η τιμή τους. (imo πάντα :) )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now