Recommended Posts

[NEWS_IMG=Buffalo TS-WXL/R1: 4TB Terastation NAS device]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]H Buffalo αποτελεί μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο των μέσων αποθήκευσης & multimedia και των προϊόντων δικτύου, είτε μιλάμε για τον μέσο χρήστη είτε για τις μικρές επιχειρήσεις. Έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα στην Ιαπωνία, σαν το "Νούμερο 1" στα περιφερειακά για προσωπικούς υπολογιστές, ενώ παγκοσμίως βελτιώνει συνεχώς την θέση της στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Συνεχίζει λοιπόν ακάθεκτη να υπηρετεί τον βασικό της στόχο - την ικανοποίηση του πελάτη, λανσάροντας μια νέα συσκευή NAS, την Terastation, που έρχεται με άπλετο αποθηκευτικό χώρο 4TB!

Γίνεται ευκόλως κατανοητό από το όνομα του device, ότι απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί ως iTunes server, DLNA server, με πληθώρα features όπως network printer sharing, bit torrent και hot swappable drives. Ανήκει στην σειρά TS-WXL/R1 της γνωστής εταιρείας, οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 170 x 170 x 230 χιλιοστά και το βάρος του στα 4.5kg. Έρχεται με 3.5" SATA HDDs (συστοιχία RAID 1 by default), active cooling (ανεμιστήρας για καλύτερα απαγωγή της εκλυόμενης θερμότητας), LCD screen και Dual Gigabit Ethernet & Dual USB ports.

Το shipping του Buffalo Terastation 4TB NAS ξεκίνησε ήδη στην Ιαπωνία, με την τιμή του να κυμαίνεται στα $1170.

[img_ALT=Buffalo TS-WXL/R1: 4TB Terastation NAS device]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b653273e973f.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Buffalo TS-WXL/R1: 4TB Terastation NAS device]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b65327407dcf.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now