George_o/c

Η Cypress παρουσιάζει την πρώτη TrueTouch LCD οθόνη

Recommended Posts

[news_img=Η Cypress παρουσιάζει την πρώτη TrueTouch LCD οθόνη]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/news_img]Τα tablet computers αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για πάμπολλες εταιρείες του χώρου κατά την διάρκεια του 2010. Την αρχή έκανε η Apple με το iPad και έπειτα ακολούθησαν οι υπόλοιπες, ανακοινώνοντας μία ή περισσότερες ίδιες συσκευές. Ως συνέπεια των προηγουμένων θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε πληθώρα netbooks και notebooks που υποστηρίζουν την τεχνολογία multi-touch, μπαίνοντας έτσι σε μια νέα εποχή. Δεν είναι όμως όλες οι multi-touch screens ίδιες. Ορισμένες υποστηρίζουν inputs που προέρχονται μόνο από δύο δάκτυλα του χρήστη, με αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούνται παραπάνω να δημιουργείται ένα μικρό πρόβλημα.

Η Cypress, που δραστηριοποιείται σε ουκ ολίγους τομείς της βιομηχανίας IT, συμπεριλαμβανομένων των consumer, mobile handsets, computation, data communications, automotive, industrial και military, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας TrueTouch LCD οθόνης που μπορεί να δεχτεί απροβλημάτιστα, inputs από όσα δάκτυλα θέλετε. Η συγκεκριμένη που διαφαίνεται στο screenshot είναι 14 ιντσών, όμως η τεχνολογία αυτή δύναται να προσαρμοστεί κατάλληλα και σε άλλα μεγέθη (7-17"). Υποστηρίζει πλήρως τα Windows 7, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας θα την δούμε σε πολλά netbooks, notebooks, PMPs και άλλες συσκευές.

[img_alt=Η Cypress παρουσιάζει την πρώτη TrueTouch LCD οθόνη]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b655097c5e66.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι πάνω από 3 δάχτυλα είναι υπερβολή...δλδ τι θα κάνεις ποια! Στο netbook υποστηρίζει πολλαπλές κινήσεις με τρία δάχτυλα και όλα βαίνουν ρολόι.

Link to comment
Share on other sites

λογικα δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβοτερες απο τις τωρινες touch οθονες, αλλα φυσικα θα μαθουμε οταν βγουν οι πρωτες συσκευες με αυτες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now