George_o/c

Walton Chaintech: Apogee Astro Drive 266x USB Flash drives @ 40.9MB/s!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Walton Chaintech: Apogee Astro Drive 266x USB Flash drives @ 40.9MB/s!]http://reviews.hwbox.gr/news/chaintech.jpg[/NEWS_IMG]Πεπεισμένη ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών, η γνωστή κατασκευάστρια μνημών Walton Chaintech λανσάρει μια νέα σειρά usb sticks που ακούει στο όνομα Apogee Astro Drive 266x. Τα χαρακτηριστικά τους είναι μακράν καλύτερα από οποιαδήποτε USB 2.0 flash drives κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά. Είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα χωρητικοτήτων που ξεκινάνε από 16 και φτάνουν τα 64GB, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την τρομερή αναλογία τιμής/απόδοσης που τα διακρίνει. Οι καταναλωτές που θα εμπιστευτούν τα Apogee Astro Drive 266x, αδιαμφισβήτητα θα παρατηρήσουν ότι η διαμεταγωγή δεδομένων ανάμεσα σε υπολογιστή και USB stick εκπληρώνεται πολύ πιο γρήγορα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μεγάλα audio/video/multimedia files. Πιο συγκεκριμένα, οι ταχύτητες για ανάγνωση και εγγραφή ανέρχονται στα 40.9 και 25.2 MB/s (max) αντίστοιχα!

Η θήκη στην οποία έχουν τοποθετηθεί είναι κατασκευασμένη εξ' ολοκλήρου από αλουμίνιο ώστε να διασφαλίζεται η απροβλημάτιστη λειτουργία τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Διαθέτουν USB 2.0/1.1 connector και χρησιμοποιούν τις τεχνολογίες Quad-Channel MLC & Turbo Speed, για να κάνουν την ζωή σας ευκολότερη.

Πέρα όμως από τα παραπάνω η Chaintech δεν ανακοίνωσε τίποτα σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει.

[img_ALT=Walton Chaintech: Apogee Astro Drive 266x USB Flash drives @ 40.9MB/s!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b653274177c4.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Υπερβολικό, για μένα.

Αν όμως, απ'την άλλη, είσαι επιχηρειματίας που θέλει τα αρχεία παντού, πάντα, χωρίς σύνδεση στο Net και γρήγορα, η λύση αυτή μοιάζει GG.

Link to comment
Share on other sites

Καλά από επιδόσεις πρέπει να σκίζει! Αρκεί να κρατάει και υψηλές ταχύτητες και στα μικρά αρχεία!

Τις προάλλες ήθελα να περάσω το photoshop cs4 ασυμπίεστο και περίμενα 3 ώρες για 500 MB, γιατί είχει μικρά αρχειάκια!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now