WebHunter

Google Chrome: Κερδίστε χρήματα βρίσκοντας κενά…

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Google Chrome: Κερδίστε χρήματα βρίσκοντας κενά…]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Ο γίγαντας με την ονομασία Google ξεκίνησε πέρσι την δημιουργία του δικού της web browser προσανατολισμένο στην ευκολία, την απλότητα και την ταχύτατη εμπειρία στο διαδίκτυο. Το Chrome, όπως ονομάστηκε, έχει φτάσει επίσημα στην έκδοση 4.0, ενώ η 5.0 είναι ήδη στις ετοιμασίες παρουσιάζοντας μας μια διαφορετική προσέγγιση για το πώς μπορεί να λειτουργήσει ένας καινοτόμος φυλλομετρητής. Βέβαια, όπως κάθε τι καινούριο, σίγουρα θα έχει κάποιες παιδικές ασθένειες, που καλό θα ήταν να διορθωθούν…και εδώ η Google χρειάζεται εσάς!

Δεδομένου ότι τα εργαστήρια της εταιρείας δεν είναι σε θέση να διαγνώσουν τα άπειρα κενά που μπορούν να δημιουργηθούν στις γραμμές του κώδικα, ζητούν από τον κάθε υποψήφιο που εντοπίσει κάποια ανοιχτή πρόσβαση για κακόβουλή επίθεση, bug ή απλά ασυμβατότητα να την καταγράψει και να την αποστείλει στην Google. Η εταιρεία, ακολουθώντας τα χνάρια της Mozilla, επιβραβεύει με χρηματικό ποσό μεγέθους $500-1.337 όσους την βοηθούν για να δημιουργήσει το απόλυτο προϊόν. Όλα εξαρτώνται από την εμβάθυνση στο πρόβλημα που θα εντοπίσει ο καθένας!

Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί τόσο σε retail εκδόσεις, όσο και σε beta, αλλά και στα εργαλεία που υποστηρίζει ο Chrome, όπως το Gears. Φυσικά, τα χρήματα πηγαίνουν σε αυτόν που θα το καταγράψει πρώτος, οπότε βιαστείτε. Μερικές χώρες δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα όπως, η Κούβα, το Ιραν, η Βόρεια Κορέα, το Σουδάν και η Συρία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now