WebHunter

QNAP NAS TS PRO II series: More affordable models

Recommended Posts

[NEWS_IMG=QNAP NAS TS PRO II series: More affordable models]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b669b2e73b8a.jpg[/NEWS_IMG]Ένα ακόμα θέμα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα είναι η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου για προσωπική και επιχειρηματική χρήση και σε αυτόν τον τομέα έρχονται να δραστηριοποιηθούν οι πολλαπλές υλοποιήσεις NAS (Network Attached Storage) που προσφέρουν απλά και εύκολα μέσω του δικτύου σας μια τεράστια αποθήκη. Στην σημερινή περιήγηση μας έχουμε κοντά μας την QNAP, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες στο χώρο, που έρχεται με δυο νέες δημιουργίες της σειράς Pro II.

Σε πρώτο πλάνο θα τοποθετήσουμε δυο νέα mid-range NAS λύσεις, την 2-bay TS-239 Pro II και την 4-bay TS-439 Pro II. Προορίζονται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ βασίζονται πάνω στον Intel Atom D410 @ 1.66 GHz, με 1 GB ram και 512 MB μνήμης Flash. Μπορούν να δεχτούν δίσκους τόσο 2.5”, όσο και 3.5” διασφαλίζοντας τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών.

Τα νέα μοντέλα της QNAP, TS-239 Pro II και TS-439 Pro II, γεμίζουν ένα σημαντικό κενό ανάμεσα στα μοντέλα πολύ υψηλής αποδοτικότητας για επιχειρήσεις και τα μικρότερα με χαμηλότερες δυνατότητες,” λέει ο Laurent Cheng, Product Manager of QNAP Systems. “Αυτά τα δυο νέα μοντέλα προσφέρουν την δύναμη ενός μονοπύρηνου Intel Atom D410 επεξεργαστή μαζί με όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στις Business σειρές στις τιμές που είναι ελκυστικές στους SMB και σε επιχειρηματικούς καταναλωτές.

Τα δυο NAS servers είναι συμβατά με την πλατφόρμα virtualization vSphere4 (ESX 4.0) της VMware, διαθέτουν iSCSI οδηγίες και διαθέτουν δυο θύρες Gigabit LAN, δυο υποδοχές eSATA και πέντε USB 2.0 . Η τιμολογιακή πολιτική της QNAP φέρει το TS-239 Pro II στα 466? και το TS-439 Pro II στα 700?, τιμές πολύ ελκυστικές για την δεδομένη αγορά.

[img_ALT=QNAP NAS TS PRO II series]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b6699726dbcc.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now