George_o/c

I-O Data BRD-UH8LE: Νέο εξωτερικό 8x Blu-Ray writer

Recommended Posts

[NEWS_IMG=I-O Data BRD-UH8LE: Νέο εξωτερικό Blu-Ray writer]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Παρόλο που η τεχνολογία Blu-Ray δεν είχε τον αναμενόμενο -από πολλές εταιρείες- αντίκτυπο στο καταναλωτικό κοινό, τα προϊόντα που βασίζονται σε αυτήν ολοένα και πληθαίνουν και οι πωλήσεις συνεχώς αυξάνονται. Έτσι και η I-O Data με την σειρά της, αποκάλυψε σήμερα το BRD-UH8LE. Πρόκειται για ένα γρήγορο εξωτερικό Blu-Ray Writer που βασίζεται στο γνωστό BH10N drive των LG/Hitachi. Οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 166 x 240 x 60.5 χιλιοστά, ενώ το βάρος του στα 2.3 κιλά. Διαθέτει 4MB buffer memory και προσφέρει ταχύτητες (ανάγνωσης/εγγραφής) 8x για BD-R, 6x για BD-R LTH, 2x για BD-RE, 16x για DVD-R/+R SL, 12x για DVD-RAM, 8x για DVD-R/+R DL για DVD+RW, 6x για DVD-RW, 48x για CD-R και 24x για CD-RW.

Η υγιής και απροβλημάτιστη λειτουργία του BRD-UH8LE πιστοποιείται από την I-O Data με ένα χρόνο εγγύησης. Είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας, με τιμή $267.

[img_ALT=I-O Data BRD-UH8LE: Νέο εξωτερικό Blu-Ray writer]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b69d5f6b4488.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=I-O Data BRD-UH8LE: Νέο εξωτερικό Blu-Ray writer]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b69d5f6c624b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now