George_o/c

SuperTalent USB 3.0 Express Drive: 125MB/s σε flash drive; Γίνεταιιι

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SuperTalent USB 3.0 Express Drive: 125MB/s σε flash drive; Γίνεταιιι]http://reviews.hwbox.gr/news/supertalent.jpg[/NEWS_IMG]Η SuperTalent αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει ακόμα ένα USB 3.0 flash drive, που μάλιστα θα έρχεται σε μικρότερες χωρητικότητες και πολύ καλύτερη τιμή από τον προκάτοχό του (USB 3.0 RAIDDrive). Η νέα φορητή συσκευή της SuperTalent ονομάζεται USB 3.0 Express Drive και θα γίνει διαθέσιμη πιθανόν τον επόμενο μήνα, σε χωρητικότητες των 16 και 32GB. Το Express Drive υπηρετεί όσο δυνατόν καλύτερα τον σκοπό για τον οποίο παράχθηκε (φορητότητα και ευελιξία), αφού οι διαστάσεις του ανέρχονται μόλις στα 62 x 37 x 7.5 χιλιοστά. Η συχνότητα διαμεταγωγής δεδομένων από την άλλη, παραμένει σε χαμηλά επίπεδα όσο η συνδεσιμότητα είναι παλαιότερης γενιάς (USB 2.0/1.1), όμως από την στιγμή που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο επικοινωνίας USB 3.0 τα πράγματα αλλάζουν δραματικά, με την ταχύτητα να αγγίζει τα 125MB/s.

"Το προϊόν αυτό σηματοδοτεί την αδιάκοπη ηγεσία της SuperTalent στην αγορά προϊόντων USB 3.0 storage", είπε ο C.H Lee, COO (Chief Operating Officer) της εταιρείας. "Λάβαμε υπόψη τις παρατηρήσεις των πελατών μας και τώρα έφτασε η στιγμή να ανταποκριθούμε με ένα USB 3.0 flash drive που όχι μόνο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις τους αλλά και εξισορροπεί άριστα την αναλογία κόστους/απόδοσης".

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

ότι ναναι αυτήν η super talent....δεν κοιτάει να φτιάξει κανα σωστό προίον....Βλέπε usb flash luxio 64gb που ένα σωρό πελάτες έχουν πρόβλημα και απο υποστήριξη 'αστα να πάνε ....μου θέλει και usb3 και 32gb....κατακαημένη Ρούμελη....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now